0

Οι σκέψεις για την επίθεση που έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

O Σεμπάστιαν Παλάσιος έχει το προβάδισμα για να παίξει βασικός, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός στράικερ δοκιμάστηκε τόσο ως παρτενέρ του Καρλίτος στην επίθεση, στο σύστημα 4-4-2, όσο και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Στην πρώτη δοκιμή, ο Τούκου πήρε τη θέση του Ιωαννίδη και στη δεύτερη του Βιτάλ.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει καταλήξει ποιον να αφήσει στον πάγκο, αφού ζυγίζει τα χαρακτηριστικά των δύο παικτών. Ο Βραζιλιάνος είναι ικανός στο κράτημα της μπάλας, στοιχείο καθοριστικό σε ένα τέτοιο ματς. Από την άλλη, ο Έλληνας επιθετικός πρεσάρει περισσότερο, έχει δύναμη και βοηθάει και στο ψηλό παιχνίδι, που ο ΠΑΟΚ έχει επικίνδυνους ποδοσφαιριστές.

Για την υπόλοιπη ενδεκάδα, ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, οι Βέλεθ και Σάρλια θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουανκάρ το αριστερό άκρο. Οι Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Χατζηγιοβάνης θα παίξει δεξιός χαφ και ο Καρλίτος ως επιθετικός.

 

Όσο πιο γρήγορα εμπεδώσουν όλοι το τι συμβαίνει, τόσο το καλύτερο

Previous article

Καιρός να γίνει αντιληπτή η πραγματικότητα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.