0

Ευχαριστημένος από την απόδοση παικτριών του στο ματς με το Μαρκόπουλο ήταν ο Απόστολος Οικονόμου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη με 3-0 σημείωσε στην κάμερα του SDNA και τον δημοσιογράφο Γιάννη Καλλιτσάρη: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στις κοπέλες γιατί κερδίσαμε και το σκορ δείχνει ότι κάτι κάναμε καλά. Νομίζω ότι ενώ πήγαμε πολύ καλά στο μπλοκ άμυνα, πρέπει να δώσουμε κι άλλο στην επίθεσή μας. Η επίθεσή μας πρέπει να ανέβει. Πρέπει να κρατήσουμε ότι παρά τις αλλαγές, νομίζω ότι είχαμε μία σταθερότητα. Πάντα ένας προπονητής ζητάει το καλύτερο και το καλύτερο είναι να ανέβει η επίθεσή μας».

Για τα ματς που ακολουθούν: «Η Κάντι και η Οστράβα ήταν ισοδύναμες ομάδες ωστόσο στα ευρωπαϊκά μας θα επικεντρωθούμε σε λίγες ημέρες. Για εμάς ακολουθεί ενα δύσκολο ματς απέναντι στον Άρη. Θέλουμε κι εμείς να πιέσουμε τον εαυτό μας και να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Δεν εθελοτυφλούμε είχαμε εύκολο πρόγραμμα με εξαίρεση το ματς της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στη Θέτιδα. Πλέον ξεχνάμε το ματς με το Μαρκόπουλο και συνεχίζουμε τη δουλειά για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης»

Ανοιχτή επιστολή σε Διαμαντίδη – Αλβέρτη: “Ήρθε η ώρα να μιλήσετε στον κόσμο”!

Previous article

Γκρόθες: «Η ομάδα δείχνει να πατάει καλά!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.