0

Λίγο μετά την αποκάλυψη πως η Μίλαν βλέπει με θέρμη την περίπτωση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ο μάνατζέρ, Πασχάλης Τουντούρης, παραδέχτηκε σε ιταλικό μέσο πως ο μέσος του Παναθηναϊκού είναι στο ραντάρ πολλών τοπ ευρωπαϊκών ομάδων.

Η Μίλαν κάνει σαφάρι σε όλο τον κόσμο αναζητώντας νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ενταχθούν κάποια στιγμή στην πρώτη της ομάδα και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο μπλοκάκι του Πάολο Μαλντίνι είναι και αυτό του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έκανε μάλιστα ντεμπούτο και με την Εθνική Ελλάδας.

Όσο για το κατά πόσο είναι προχωρημένες οι επαφές της Μίλαν με τον Παναθηναϊκό, σε αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει ο ατζέντης του μέσου του τριφυλλιού, Πασχάλης Τουντούρης, ο οποίος σε αποκλειστική του συνέντευξη στην ιστοσελίδα “Calciomercato.it” υποστήριξε πως για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

“Ο Αλεξανδρόπουλος είναι μεγάλο ταλέντο, το καλύτερο πρότζεκτ του ελληνικού ποδοσφαίρου, και για αυτό είναι φυσιολογικό να βρίσκεται στο ραντάρ πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Η Μίλαν; Προτιμώ να μην αναφέρω ονόματα και αυτό γιατί αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένος μόνο στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας.

Κάθε συζήτηση για το μέλλον του είναι πρώιμη αυτή τη στιγμή”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο εν λόγω ιταλικό μέσο.

 

 

 

πηγή: sport24.gr

Δεύτερη στην Ευρώπη με πανελλήνιο ρεκόρ η Ντουντουνάκη!

Previous article

Νίκη με ανατροπή μέσα στην Τρίπολη για την Κ17!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.