EDITORS CHOICE

Τελικά θα έρθει στο ΟΑΚΑ ο Χεζόνια;;;

0

Κάτι ζητούσε το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό ο Κροάτης σούπερ σταρ…

Σε… τρελή «φόρμα» βρίσκεται πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Μάριο Χεζόνια. Συγκεκριμένα ο Κροάτης σούπερ σταρ, στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Βιλερμπάν στη Γαλλία, μέτρησε 27 πόντους (10/12 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 1/1 βολή), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 31:50 λεπτά συμμετοχής, δείχνοντας ότι σιγά-σιγά βρίσκει για τα καλά τα πατήματά του.

Την επόμενη εβδομάδα η Ούνιξ Καζάν έρχεται στην Ελλάδα και στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τους «πράσινους». Και το ερώτημα είναι ένα: Θα αγωνιστεί κανονικά ο Super Mario; Κι αυτό, το θέτουμε ως ερώτημα γιατί ο ίδιος στο Twitter έλεγε ότι δεν θέλει να αγωνιστεί κατά της ομάδας που (όντως) λατρεύει. Μάλιστα, κάποιες φήμες τον ήθελαν να έχει ζητήσει και σχετικό όρο από τη διοίκηση του Καζάν, χωρίς ποτέ ωστόσο να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.

Επειδή μιλάμε για επαγγελματία αθλητή, ο Μάριο Χεζόνια ασφαλώς και θα πατήσει κανονικά το πόδι του στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Και με τη σειρά του ο κόσμος του Παναθηναϊκού, θα τον υποδεχθεί όπως μόνο αυτός ξέρει. Με αγάπη και χειροκρότημα. Οι σχέσεις… λατρείας των δύο πλευρών, άλλωστε, δεν άλλαξαν κατ’ ουσίαν ποτέ.

πηγή: prasinostypos.gr

Στον τελικό του Πανευρωπαϊκού με νέο Παναθηναϊκό ρεκόρ!

Previous article

Η Οστράβα στο δρόμο του «τριφυλλιού»

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.




Login/Sign up




×
Show




×
Show