ΜΠΑΣΚΕΤ

Συντριβή… εξελίξεων – Έρχονται λύσεις συμβολαίων!

0

Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης βγαίνουν μπροστά ούτως ώστε να υπάρξει μια αντίδραση

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήταν απαράδεκτος, απογοητευτικός και έγραψε την πιο «μαύρη» σελίδα της ευρωπαϊκής του ιστορίας. Φυσικά αυτή η εικόνα και ο τρόπος που ήρθε αυτή η πανωλεθρία δεν θα περάσει στο… ντούκου από την διοίκηση. Ηδη υπάρχει δυσαρέσκεια για κάποιους παίκτες.

Οι δύο εκ των κορυφαίων προσωπικοτήτων στην ιστορία της ομάδας καλούνται να πάρουν… κεφάλια. Κάτι που επιβάλλεται. Δεν αναφερόμαστε στο κομμάτι του προπονητή. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη έως και αυτή την στιγμή ότι η καρέκλα του Δημήτρη Πρίφτη… τρίζει. Σε καμία περίπτωση. Όμως υπάρχουν παίκτες που δείχνουν πως δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Γιόγκι Φέρελ και Κέντρικ Πέρι είναι δύο από τους ξένους που πραγματικά δεν έχουν προσφέρει τίποτα και το μέλλον τους στην ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Φέρελ αγωνίστηκε μόλις στο πρώτο ημίχρονο και έκτοτε δεν ξαναπέρασε στο παρκέ ενώ ο Πέρι έπαιξε ελάχιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο μετά την αποκαρδιωτική του εικόνα (εκ νέου) στο πρώτο μισό. Υπάρχει και έντονη δυσαρέσκεια για το γεγονός πως οι παίκτες δεν προέβαλαν την παραμικρή αντίσταση. Για παράδειγμα στο πρώτο ημίχρονο έκαναν μόλις 5 φάουλ στους Σέρβους.

Προβληματισμός υπάρχει και για την κατάσταση των Παπαγιάννη και Παπαπέτρου, που… χάνονται στα δύσκολα ματς. Όσον αφορά τον αρχηγό πάντως, αυτό που αναφέρουν οι Πράσινοι, είναι ότι ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις.

Πάντως στις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά ζητήματα και τίποτα δεν αποκλείεται…. άλλωστε πλησιάζει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μπορεί να γίνουν ακόμα ποιο δυσκολα τα πράγματα αν δεν ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

 

«Προχωράει για Αλεξανδρόπουλο η Μίλαν»

Previous article

Με τηλεοπτική μετάδοση το Κηφισιά – Παναθηναϊκός Β

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.