EDITORIALΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ EDITORIAL

Μια λέξη τα περιγράφει όλα: ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ

0

Επί σαράντα συναπτά λεπτά η εικόνα των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης  ήταν σκέτη απελπισία

Δυσκολεύομαι και σπανίως έως ποτέ χρησιμοποιώ τη λέξη “διασυρμός” για να περιγράψω την εικόνα μιας ομάδας, αλλά θαρρώ ότι στην προκειμένη περίπτωση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Για να μην πω κιόλας ότι για τη χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι αυτός ο χαρακτηρισμός είναι κιόλας επιεικής! Επί σαράντα συναπτά λεπτά η εικόνα των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης δεν ήταν απλώς ανεκδιήγητη, απογοητευτική και αποκαρδιωτική, αλλά σκέτη απελπισία, με αποτέλεσμα αυτό το ματς να εξελιχθεί σε μαρτύριο που όλοι όσοι το υπέμεναν, παρακαλούσαν τον Θεό να τελειώσει μία ώρα αρχύτερα.

Στο τέλος αυτής της εφιαλτικής βραδιάς ο Παναθηναϊκός δεν αξιώθηκε να σκοράρει ούτε καν πενήντα πόντους και “έγραψε” με τα μελανότερα χρώματα την πιο μαύρη σελίδα της ένδοξης ιστορίας του. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι βαθυστόχαστες τεχνικές και τακτικές αναλύσεις είναι περιττές, άλλωστε τα νούμερα της στατικής φτάνουν και περισσεύουν για να καταδείξουν τι συνέβη: Ο Παναθηναϊκός έβαλε με το ζόρι 48 πόντους, βάρεσε 3/22 τρίποντα, πήρε 17 ριμπάουντ λιγότερα, μοίρασε μονάχα 8 ασίστ και υπέπεσε σε 19 λάθη!

Αγνοεί τη νίκη στο Βελιγράδι για 1414 ημέρες!

Previous article

Πολλοί οι «φευγάτοι» ενόψει Ιανουαρίου – Οκτώ στην έξοδο!

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.




Login/Sign up




×
Show




×
Show