0

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του «τριφύλλιού» ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ

Το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του, ενόψει της αναμέτρησης και περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία θα βρεθούν οι Φραν Βέλεθ και Αχιλλέας Πούγγουρας.

Ο Ισπανός στόπερ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό, χθες ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος και σήμερα ή αύριο θα φανεί αν θα είναι έτοιμος να δώσει το «παρών» στο ματς της Λεωφόρου.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Αχιλλέα Πούγγουρα που έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, το πιθανότερο είναι να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αν, πάντως, το «τριφύλλι» έχει προβλήματα με τους δυο κεντρικούς του αμυντικούς, τότε δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που εδώ και μέρες προπονείται κανονικά.

 

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό αλλά λύση δεν φαίνεται…

Previous article

Ο Γιαννακόπουλος απέσυρε από την ΚΑΕ τον Τάκη Τριαντόπουλο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.