0

Μήνυμα εγρήγορσης προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού έστειλε ο Ντόκεν

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

Καλημέρα σε όλους τους Παναθηναϊκούς του πλανήτη . Παναθηναϊκός δεν είμαι μόνο εγώ .Παναθηναϊκός είναι ο κάθε πιτσιρικάς που έχει δεμένο το κασκόλ στο χέρι και τραγουδάει για την αγάπη του .Είναι τα παιδιά που είναι στο δρόμο δίνοντας τη μάχη τους καθημερινά για την τιμή μας.Ειναι τα παιδιά που έβαλαν ένα λιθαράκι για να γίνει η θύρα 13 Ανεξάρτητη από την καταπίεση και ο κάθενας μας να μιλάει ελεύθερα……..Είναι τα παιδιά που δεν έρχονται για όλα όσα έγιναν .Είναι τα παιδιά τις Επαρχίας που έρχονται χιλιόμετρα να δουν την αγάπη τους.Ηταν τα παιδιά που έφυγαν από τη ζωή άδικα και τραγουδάνε από ψηλά μαζί μας ………

ΣΕΒΑΣΜΌΣ……και γενικά όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού που έχει το τριφύλλι στη καρδία του.
Θέλω να τονίσω ότι δεν με νοιάζουν τα λαικ πως τα λένε ούτε θέλω να με ανεβάζουν σε διάφορες σελίδες δεν είμαι τίποτα παραπάνω από κανένα σας είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά στις σελίδες τους να ανεβάζουν την τρέλα το πάθος της θύρας 13 και όχι εμένα.


Μεγάλωσα αλλά η τρέλα μου για τον Παναθηναϊκό και την θύρα 13 μεγάλωσε και αυτή .Στο ντέρμπι με τους γαύρους του βορρά καλώ όλο το κόσμο να δείξει τι είναι η θύρα 13.

Η Σχιζοφρένεια θα είναι μέσα μας
Θα τρίζουν τα τσιμέντα .
Ήρθε η ώρα όλοι να είναι εκεί Ενωμένοι Για να γράψουμε Ιστορία.

Σχιζοφρένεια θύρα 13

Ράντονιτς: «Δύσκολο το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Previous article

Παρασκήνιο: Ταξίδι στην Ελλάδα για Αλεξανδρόπουλο – Έχει… γυαλίσει και ο Ιωαννίδης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.