0

Παρασκηνιακό ρεπορτάζ!

Αν κι απομένει ακόμα να πέσει μπόλικο νερό στ΄αυλάκι μέχρι το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, στα επιτελεία αρκετών ομάδων έχουν αρχίσει τις πρώτες σκέψεις – σχέδια με φόντο τα ψώνια του χειμώνα.

Όπως άλλωστε κλασικά και παραδοσιακά συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια περίοδο.

Στην προκειμένη περίπτωση στον Παναθηναϊκό δεν αναδύονται – επί του παρόντος – έντονες μεταγραφικές…οσμές στην ατμόσφαιρα.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του ασφαλώς κι έχουν υπόψιν τους περιπτώσεις παικτών (Μπρόρσον, Βισνιέβσκι κ.α.) που προτάθηκαν στο κλαμπ, καθώς και παίκτες για τους οποίους υπήρξε σημαντική προεργασία το καλοκαίρι και για διάφορους λόγους δεν ήταν εφικτή η μετακόμισή τους στο Κορωπί εκείνη την περίοδο.

Ωστόσο στο μυαλό του κόουτς των «πρασίνων» φαίνεται να μην έχει ωριμάσει ακόμα η απόφαση ενίσχυσης σε συγκεκριμένη θέση.

Κι ας κυκλοφορεί έντονα πως οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν για έναν κεντρικό χαφ λόγω της παρατεταμένης απουσίας του Κουρμπέλη και το άγνωστο τάιμινγκ της επιστροφής του αρχηγού των «πρασίνων» κι ενδεχομένως κι ενός στόπερ, αναλόγως της αγωνιστικής κατάστασης στην οποία θα επιστρέψει ο Μπαρτ Σένκεφλεντ.

Από μια πρώτη έρευνα στα μανατζερικά γραφεία (εντός κι εκτός συνόρων) με τα οποία διατηρεί ανοιχτή γραμμή ο Παναθηναϊκός, αυτό που προκύπτει είναι πως για την ώρα η «παραγγελιά» του Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση του «τριφυλλιού» εν όψει του Ιανουαρίου, παραμένει στο συρτάρι.

Τα «κλικς» από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Βελιγράδι

Previous article

Ετοιμάζεται και ο Φέρελ – Πότε κάνει ντεμπούτο στην BasketLeague

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.