0

Tο…check in στην πρόσφατη αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τον ΟΦΗ που έχει τη σημασία του.

Αυξάνονται και πληθύνονται τα ταξίδια των μάνατζερ και σκάουτερ, όσο κυλούν οι ημέρες και πλησιάζουμε προς το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Ο εκπρόσωπος των Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέβτιτς της ΑΕΚ, εκτός από την αναμέτρηση της «Ένωσης» με τον Άρη το απόγευμα της Κυριακής (31/10) στο ΟΑΚΑ, βρέθηκε νωρίτερα στη Λεωφόρο για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ.

Παρεμπιπτόντως, το περασμένο καλοκαίρι ο Ελβετός ατζέντης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του Παναθηναϊκού χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Τι ακριβώς συνέβη;

Για την ιστορία η πρόταση που έκανε στο «τριφύλλι» για τον…δικό του Ιζέτ Χαΐροβιτς, δεν έκανε «κλικ» στους «πράσινους».

Συν τω χρόνω ο Βόσνιος εξτρέμ έχοντας μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έστριψε το τιμόνι προς Θεσσαλονίκη μεριά, για λογαριασμό του Άρη.

Προ ημερών ο agent Μαλένοβιτς βρέθηκε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, να΄ριξε στο γραμματοκιβώτιο της Λεωφόρου κάποιον δικό του παίκτη για λογαριασμό της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εν όψει Ιανουαρίου.

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως εκτός από τους Τσούμπερ – Γέβτιτς (ΑΕΚ) και τον Χαΐροβιτς (Άρης), ο Ελβετός μάνατζερ διατηρεί στο πελατολόγιό του δύο ακόμα παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα τον Λεβέντ Γκιουλέν (Βόλος) και τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς (Ατρόμητος).

Εις το επανιδείν…

 

 

πηγή: sdna.gr

Λίγα λόγια γιατί το παρελθόν δεν βοηθά…

Previous article

Αφιέρωμα: Η εκκίνηση του Διαμαντίδη στην EuroLeague!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.