0

Ο χρόνος επιστροφής του αρχηγού του Παναθηναϊκού παραμένει άγνωστος

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προχωρά στον δικό του ανήφορο και είναι κοντά στο να συμπληρώσει ένα χρόνο μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 12 Δεκεμβρίου του 2020 σε μία αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εδώ και περίπου ενάμιση μήνα βρισκόταν στην Τρίπολη, όπου ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας έπειτα από δική του επιλογή και απόφαση, την οποία στήριξε το «τριφύλλι» και του έδωσε το «οκ». Μέχρι και σήμερα, όμως, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το πότε ο διεθνής μέσος θα επιστρέψει στις προπονήσεις, θα ανεβάσει ρυθμούς και θα τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 28χρονος άσος, που έχει σήμερα τα γενέθλιά του, απέχει από τις προπονήσεις τουλάχιστον εδώ και ένα δίμηνο και για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης θα χρειαστεί αρκετό χρόνο και φαντάζει… ουτοπικό να τον δούμε να αγωνίζεται μέσα στο 2021, αν φυσικά καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει και ως ένα σημείο το come back του είναι και θέμα ψυχολογικό, όχι μόνο ιατρικό.

Με τα παραπάνω δεδομένα, ο Παναθηναϊκός έχει στην διάθεσή του: Τον Ρούμπεν Πέρεθ, τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και τον Μαουρίσιο για το 4-2-3-1 που παίζει ο Γιοβάνοβιτς. Ο Λούντκβιστ λογίζεται ως επιτελικός μέσος, ο Αγιούμπ είναι εκτός πλάνων και «φευγάτος» ενώ ο Μπουζούκης χρησιμοποιείται στις θέσεις πίσω από τον φορ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το «τριφύλλι» διαθέτει μόνο τρεις ποδοσφαιριστές για το δίδυμο στα χαφ, ενώ θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον τέσσερις.

 

Ωχ…Με Λαμόνικα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα!

Previous article

Πρίφτης: «Συγκρατημένη αισιοδοξία, να αποτυπωθούν όλα στο γήπεδο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.