0

H κυκλοφορία του Σουηδού στόπερ στο στρατόπεδο του τριφυλλιού» εν όψει Ιανουαρίου.

H προοπτική απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού απ΄το παζάρι του Ιανουαρίου «παίζει» στον Παναθηναϊκό κι είναι κάτι που είναι πολύ πιθανό να το βρούμε μπροστά μας.

H περίπτωση ενός στόπερ που προέρχεται από τη Σουηδία (σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και με δυνατότητα μεταγραφικού…ελιγμού στο χειμερινό παζάρι) κι έχει τεθεί υπόψιν του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Και το όνομα αυτού, Φρανζ Μπρόρσον.

O Σουηδός στόπερ της Μάλμε έπεσε στο τραπέζι του «τριφυλλιού» εν όψει Ιανουαρίου κι ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου.

Κι αν το όνομά του κάτι σας…λέει να θυμίσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι έπαιξε δυνατά για τον Άρη, χωρίς ωστόσο εκείνη την περίοδο η Μάλμε να ανάψει το «πράσινο φως» για τη μεταπήδησή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παρεμπιπτόντως μεσούσης της τρέχουσας σεζόν το όνομα του Μπρόρσον έχει «συνδεθεί» μέσω δημοσιευμάτων και με την ΑΕΚ και παρουσιάζεται ως μια περίπτωση που εξετάζουν στην «Ένωση» για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μπρόρσον είναι γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου 1996 κι αποτελεί παίκτη – γέννημα  θρέμμα της Μάλμε.

Εκτός από τον εξάμηνο δανεισμό του (Ιανουάριος – Ιούλιος 2020) στη δανέζικη Έσμπιεργκ, έχει περάσει όλη την υπόλοιπη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του ζωή στη Μάλμε.

Έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και ένα Σούπερ Καπ κι είναι 2 φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας.

Με την Μάλμε έπαιξε δύο γεμάτα 90λεπτα στη διπλή σειρά των αναμετρήσεων με την Λουντογκόρετς στα φετινά πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ προϊόντος του χρόνου «χτύπησε» τρία ακόμα 90λεπτα στα παιχνίδια κόντρα σε Γιουβέντους, Ζενίτ, Τσέλσι για την φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μάλμε επιχείρησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ωστόσο ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του και ψάχνεται για ομάδα εκτός Σουηδίας, έχοντας ως στόχο την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα.

Η προοπτική της Ελλάδας εξακολουθεί να τον…συγκινεί έπειτα από το καλοκαιρινό «ειδύλλιο» με τον Άρη και ενώ οι καθαρές ετήσιες αποδοχές του στη Μάλμε δεν ξεπερνούν τις 230.000 ευρώ.

 

Η προσωπικότητα …αγοράζεται

Previous article

Ο Αβδάλας έγινε νεότερος σκόρερ του Παναθηναϊκού – Έσπασε το ρεκόρ του Χαραλαμπόπουλου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.