0

Πως θα ήθελαν και κάτι παραπάνω στον ΟΦΗ από την ισοπαλία, είπε ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας, καθώς ήταν πολύ καλοί, κυρίως στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας:

«Θα θέλαμε και κατι παραπάνω γιατί είμασταν καλοί. Κυρίως στο 1ο ημίχρονο είμασταν πολύ καλοί. Κουραστήκαμε λίγο, αλλά εκει που φτάσαμε θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, γιατί είδατε τι συμβαίνει. Στην τελευταία ευκαιρία μπορείς να το χάσεις. Θέλω να πω μπράβο στα παιδιά, ήταν μία πολύ κουραστική εβδομάδα, παίξαμε στο κύπελλο, μείναμε εδώ πολλές μέρες, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχουμε καλούς παίκτες και πολύ καλή ομάδα και θα βρούμε σιγά σιγά καλύτερα πατήματα.

Για το οτι προσπάθησαν να σταματήσουν τα «όπλα» του Παναθηναϊκού:

Αλήθεια είναι αυτό. Έχουν καλό συνδυαστικό κομμάτι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, παίζουν καλά το 1-2. Θέλαμε να μην φτάνει εύκολα η μπάλα εκεί και νομίζω το σχεδιάσαμε καλά. Και δεν ήμασταν καλά όχι μόνο όταν δεν περνούσε η μπάλα, αλλά και όταν κλέβαμε τη μπάλα.

Γιοβάνοβιτς: «Είμαστε απογοητευμένοι για σήμερα»

Previous article

Φλόιντ: «Να κάνουμε νέα αρχή τον Νοέμβριο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.