0

Ο Τζόρντι Μπερτομέου αποτελεί… κόκκινο πανί για τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τραγούδησαν συνθήματα κατά του Ισπανού παράγοντα για άλλη μια φορά.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου… μαζεύει σιγά – σιγά τα πράγματά του, καθώς σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του CEO της Euroleague, όμως δεν σταματάει να «κυνηγά» τον Παναθηναϊκό, που ξεκίνησε την «μάχη» της αποπομπής του. Έτσι, μέσα σε τρεις μέρες έχει ασκήσει δύο πειθαρχικές διώξεις κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της «πράσινης» ΚΑΕ για προσωπικές αναρτήσεις στο Instagram.

Φυσικά, οι εξελίξεις αυτές δεν πέρασαν απαρατήρητες από το κοινό των νταμπλούχων Ελλάδας, που εδώ και χρόνια νιώθει έντονη δυσαρέσκεια από τους χειρισμούς του Μπερτομέου και τον τρόπο που η Euroleague συμπεριφέρεται στον Παναθηναϊκό.

Για άλλη μια φορά οι «πράσινοι» στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αποδοκίμασαν κατά την ανάκρουση του ύμνου της Euroleague, ενώ στη συνέχεια τραγούδησαν ένα σύνθημα κατά του Μπερτομέου, ύστερα από μια λανθασμένη απόφαση των διαιτητών κατά τη διάρκεια της 2ης περιόδου.

Χατζηγιοβάνης: «Χαρήκαμε πολύ που θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας»

Previous article

Αποφόρτιση για Παλάσιος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.