0

Δεν υπολογίζεται για ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Μπαρτ Σένκεφελντ έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ο Ολλανδός που είχε υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε για χρόνια και του δημιουργούσε ενοχλήσεις, μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στα πλέι οφ του περασμένου Μαϊου, κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, μένει να φανεί το πότε θα είναι διαθέσιμος για τη φετινή σεζόν. Όπως όλα δείχνουν, δε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ τις δύο προσεχείς αγωνιστικές.

Ο λόγος δεν είναι κάποιο πρόβλημα που προέκυψε, ή κάποιο… πισωγύρισμα στον προγραμματισμό. Απλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που τον έχει κάθε μέρα στις προπονήσεις, κρίνει πως είναι προτιμότερο να μην πιεστεί ο Ολλανδός, που αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για το Τριφύλλι, ειδικά για τα μετόπισθεν.

Έτσι, έχει αποφασίσει ο Σέρβος τεχνικός πως η αγωνιστική επάνοδός του, θα έρθει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Κατά συνέπεια, στα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ εντός έδρα, δε θα βρίσκεται στην αποστολή. Με την επιστροφή του να προσδιορίζεται πιθανότατα για το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία στην 10η αγωνιστική.

Πρίφτης: «Χαμένα τρίποντα, λάθη και κακή άμυνα στον Οκόμπο…»

Previous article

Παπαπέτρου και Νέντοβιτς «τέσταραν» τις γνώσεις τους στην EuroLeague (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.