0

Το «σκανάρισμα» του Σέρβου τεχνικού

Η προοπτική απόκτησης ενός στόπερ από το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, κυκλοφορεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και είναι πολύ πιθανό να ωριμάσει στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αν αυτό δεν έχει συμβεί κιόλας.

Ίσως πολλά να εξαρτηθούν στη συγκεκριμένη υπόθεση κι από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει ο Μπαρτ Σένκεφλεντ, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Βέλεθ, Σάρλια και Πούγγουρα στις θέσεις των στόπερ.

Μια φορά όσο πλησιάζουμε προς το Γενάρη τόσο θα αρχίσουν να πυκνώνουν οι προτάσεις στο «τριφύλλι» για διάφορες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών και μία εξ αυτών είναι και ο Πζέμισλαβ Βισνιέβσκι της Γκόρνικ.

Κι αν οι κεραίες του Παναθηναϊκού παραμένουν στραμμένες προς την αγορά της Αργεντινής έπειτα απ΄ το καλοκαιρινό μεταγραφικό deal με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, εσχάτως και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες  στο…μικροσκόπιο του Γιοβάνοβιτς έχει μπει η περίπτωση ενός Σουηδού στόπερ και εξετάζεται διεξοδικά.

Κεντρικός αμυντικός σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, με (αξιοπρόσεκτο) βιογραφικό και με δυνατότητα μεταγραφικού…ελιγμού με φόντο το χειμερινό παζάρι.

 

«Τελειώνει» από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αζάρ!

Previous article

Χειροκροτήματα για τον Γκιστ στο ΟΑΚΑ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.