0

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση εύκολα.

Αν κοιτάξει κάποιος το σκορ, αυτό το 0-1, τότε θα μιλήσει για μία δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού χθες στο Περιστέρι. Ο Παναθηναϊκός, όμως, πήρε την πρόκριση εύκολα. Μπορεί οι Πράσινοι να μην κατάφεραν να “κλειδώσουν” το ματς με ένα δεύτερο γκολ, χάνοντας κάμποσες ευκαιρίες, κυρίως λόγω επιπολαιότητας, αλλά δεν κινδύνεψαν καθόλου. Όχι τόσο επειδή είχαν άψογη ανασταλτική λειτουργία, αφού δεν απέφυγαν τα αβίαστα λάθη ειδικά στο α’ μέρος, αλλά κυρίως επειδή ο φετινός Ατρόμητος δεν μπορεί να παράξει παιχνίδι, να δημιουργήσει, να φτάσει η μπάλα με κάποιον λογικό τρόπο στον Κουλούρη.

Ο Παναθηναϊκός πήρε δίκαια την πρόκριση, με ένα “διπλό” που το είχε ανάγκη και για ψυχολογικούς λόγους. Ήταν άλλωστε η πρώτη εκτός έδρας αυτή τη σεζόν, λίγα 24ωρα μετά το “χαστούκι” στην Τρίπολη. Ο Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να σταθεροποιήσει την εξέλιξη του φετινού Παναθηναϊκού, αλλά τα σκαμπανεβάσματα θα συνεχιστούν… Ο Παναθηναϊκός λοιπόν κερδίζει χρόνο με αυτό το διπλό και προχωράει στο Κύπελλο, αλλά χρειάζεται άμεση βελτίωση ανασταλτικά. Και το γράφω αυτό αμέσως μετά από ένα παιχνίδι που δεν δέχτηκε γκολ, που ο αντίπαλός του δεν έκανε καθαρές φάσεις.

MVP της αγωνιστικής ο Μέικον! (pic)

Previous article

Ο Παναθηναϊκός βρήκε …χρυσάφι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.