0

Το απόλυτο χάος στη Λέγκια Bαρσοβίας. Στο «μάτι του κυκλώνα» ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Ματίας Γιόχανσον.

Το απόλυτο χάος επικρατεί στη Λέγκια Bαρσοβίας, η οποία έπειτα από 12 αγωνιστικές βρίσκεται στην 15η θέση του πολωνικού πρωταθλήματος και στο -18 από την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν με δύο ματς λιγότερα.

Η συντριβή με 4-1 από την Πιάστ Γκλίβιτσε το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν έφερε μόνο την απομάκρυνση του προπονητή, Μίχνιεβιτς, αλλά και αποκαλύψεις για παίκτες εκ των οποίων ο ένας είχε φορέσει στο πρόσφατο παρελθόν και τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος μαζί με τρεις συμπαίκτες του έμειναν εκτός αποστολής από το συγκεκριμένο ματς και γενικώς δέχθηκαν τα πυρά του Μίχνιεβιτς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πολωνικής ιστοσελίδας, meczyki.pl, ο Γιόχανσον και οι τρεις συμπαίκτες του ουδέποτε εστίασαν στο ποδόσφαιρο. «Οπαδοί του κλαμπ έχουν πει ότι έχουν επανειλημμένα τον Γιόχανσον σε νυχτερινά κλαμπ», ανέφερε το δημοσίευμα, το οποίο αποκάλυψε και πάρτι μετά το 1-0 επί της Λέστερ στο Europa League.

Βάσει των όσων αναφέρει το ρεπορτάζ, «ο Γιόχανσον μετά το ματς του UEL με τη Λέστερ, νοίκιασε σπίτι, όπου γίνονται μεγάλα πάρτι με το nickname «Σουηδός τουρίστας», έγινε το event και βρήκαν τους παίκτες στο πάτωμα».

Στο Περιστέρι μετά από 14 χρόνια ο Γιοβάνοβιτς (pics)

Previous article

Μέρος της προπόνησης ο Παπαπέτρου – Θεραπεία ο Ουάιτ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.