0

Ο Οκάρο Ουάιτ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα και η συμμετοχή του στο ματς με την Εφές (27/10, 21:00) θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Όπως διαβάσατε από τη Δευτέρα (25/10), η συμμετοχή του αρχηγού του «τριφυλλιού», Ιωάννη Παπαπέτρου, στο ματς απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Έλληνας σμολ φόργουορντ τραυματίστηκε στο ισχίο στο παιχνίδι με το Περιστέρι και κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους Τούρκους.

Ωστόσο, ο «Παπ» δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Δημήτρη Πρίφτη. Για την ακρίβεια, ένα απρόοπτο προέκυψε και με τον Οκάρο Ουάιτ, που ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το πρωί της Τετάρτης (27/10).

«Έχουμε να διαχειριστούμε κάποια θέματα τραυματισμών, όπως είναι αυτό του Παπαπέτρου, μετά το ματς με το Περιστέρι. Ένα θέμα που προέκυψε με τον Οκάρο Ουάιτ, της τελευταίας στιγμής. Θα το δούμε και θα το αξιολογήσουμε αύριο το πρωί, για να δούμε αν και κατά πόσο θα τους έχουμε κοντά μας», ανέφερε ο κόουτς Πρίφτης.

Kατέθεσε έφεση για τις δύο αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός

Previous article

Οι ευχές σε Πρίφτη και Διαμαντίδη (pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.