0

Δύσκολος στο να αλλάζει ενδεκάδες

Δεν μπορεί να εξηγηθεί ο λόγος, που δεν ξεκίνησαν το παιχνίδι οι Κώτσιρας, Βέλεθ. Εδώ θέλω να κάνω μία παρένθεση. Όταν ήρθε σε συμφωνία ο Παναθηναϊκός με τον Γιοβάνοβιτς, μαζεύοντας πληροφορίες για την δουλειά του στην Κύπρο, μέσα σε αυτά που μου μετέφεραν ήταν, πως αλλάζει δύσκολα ενδεκάδα.

Πως είναι της φιλοσοφίας, πως όταν μία ομάδα κερδίζει, δεν την πειράζει εύκολα και συνολικά δεν είναι εύκολος με τις αλλαγές. Μόνο που αυτή η αμυντική τετράδα, προέκυψε μέσα από τους τραυματισμούς των Κώτσιρα, Βέλεθ.

Δεν έχει λογική, που συνεχίζει με την ίδια τετράδα άμυνας, παρότι οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν επιστρέψει. Ο Κώτσιρας, ήταν επί χρόνια ποδοσφαιριστής του Αστέρα, γνώριζε καλά το γήπεδο, συνηθίζεται κιόλας, οι ποδοσφαιριστές να παίζουν καλά με τις πρώην ομάδες του. Είναι κάτι που οι περισσότεροι προπονητές, το υπολογίζουν, μου έκανε αίσθηση, που ο Γιοβάνοβιτς, τον κράτησε στον πάγκο. Όπως και ότι δεν χρησιμοποίησε τον πιο σκληρό στόπερ, που διαθέτει, σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να παίξει ο Παναθηναϊκός ακόμα και ποδοσφαιρικό ξύλο, για να αντιμετωπίσει τον δύσκολο φορ του Αστέρα. Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γινόταν, αν χρησιμοποιούσε τους Κώτσιρα, Βέλεθ, όμως η αλήθεια είναι πως και από τον Μπαράλες υπέφερε και από τα δύο άκρα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος αλλά έχασε γιατί δεν έχει σεβασμό από κανέναν πλέον

Previous article

Ο Μέικον κερδίζει τη θέση του Νέντοβιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.