0

Η ΕΟΚ πάντως δεν έχει απαντήσει μέχρι τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει την Τετάρτη (27/10) για να αγωνιστεί την Πέμπτη (28/10) το βράδυ στα σύνορα της Συρίας κόντρα στη Χατάι για την 3η αγωνιστική του Eurocup, ενώ Παρασκευή (29/20) το απόγευμα θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Η ταλαιπωρία ωστόσο δεν σταματάει εκεί, αφού το Σάββατο (30/10) η αποστολή του «τριφυλλιού» θα πρέπει να πάει στα Ιωάννινα, όπου την Κυριακή (31/10) θα αναμετρηθεί με τον τοπικό ΠΑΣ στην 3η στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος, πριν αναγκαστεί να αναχωρήσει στη συνέχεια για την Πολωνία και το παιχνίδι με την Πολκοβίτσε στην 4η αγωνιστική του Eurocup.

Στον Παναθηναϊκό ακολουθούν την πεπατημένη καθώς σε αντίστοιχο αίτημα του παρελθόντος από τον Ολυμπιακό είχε δοθεί αναβολή προκειμένου, όπως είναι λογικό, να διευκολυνθεί ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Πάντως στον Παναθηναϊκό υπάρχει έντονος προβληματισμός από το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα καμία ανταπόκριση από πλευράς Ελληνικής Ομοσπονδίας, κάτι που ευελπιστούν ότι θα συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε να επιβεβαιωθεί έμπρακτα ότι επιδιώκεται από όλους η πρόοδος των ελληνικών ομάδων εκτός συνόρων.

Στο όριο καρτών ο Χουάνκαρ

Previous article

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε για πρώτη φορά μέσα από την άμυνά του – Τι άλλαξε ο Πρίφτης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.