0

Για δέστε ρε έναν παιχταρά που παίζει και σέντερ μπακ στον Παναθηναϊκό!
Όχι άλλο Πούγγουρα!

Τι δεν καταλαβαίνετε;; Αν αυτός είναι σέντερ μπακ επιπέδου Παναθηναϊκού τότε εγώ μπορεί και να είμαι φυσικός πυρηνικός στην NASA…

Μα μια (1) κεφαλιά να μην πάρει σαν σέντερ μπακ; Να του πέρνει όλες τις κεφαλιές ο Μπαράλες;; ήμαρτον όπως θα έλεγε και μια ψυχή…

Όταν βλέπεις παίκτες όπως ο Πουγγουρας να πληρώνονται από το ποδόσφαιρο είναι πραγματικά να αναρωτιεσαι τι έκανες και πληρώνεις αυτό που βλέπεις…

Αλλά δεν θα σταθώ μόνο σε αυτόν αλλά γενικά στην ομάδα και στην νοοτροπία που είναι ποτιζμένη και που δείχνει να μην φεύγει με τίποτα…

Βουτυρένιοι,μελένιοι,χαριτοδιπλωμένοι και πάνω απ’όλα λούζερ.
Λίγο να τους παίξει δυνατά ο αντίπαλος,λουφάζουν σαν τους λαγούς.
Μια ομάδα ποτισμένη από λουζερίαση με αλλοιωμένο το Παναθηναϊκό DNA.

Τους είδατε μετά το τέλος του ματς,αγκαλίτσες,φιλάκια και χαμόγελα με τους παίκτες της Τρίπολης,που τους γλέντησαν για μια ακόμη φορά.
Άλλη μια ήττα,άλλη μια μέρα στη δουλειά,δεν τρέχει τίποτα για τους λούζερ.

Έχουν εθιστεί στις ήττες,κανονικοί καρπαζοεισπράκτορες,που μολύνουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Και τα πάντα βέβαια ξεκινούν από τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη,ο οποίος θέλει τον Παναθηναϊκό κομπάρσο,για να έχει ο αιώνιος αντίπαλος εξασφαλισμένο το πρωτάθλημα κι ο συνεταίρος του τα λεφτά της Ευρώπης.

Εμφάνιση έκτρωμα…. ένας Ράσταβατς πήρε τη ταυτότητα του Γιοβάνοβιτς και στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά. Όποτε η ομάδα έχει για αντίπαλο ένα οργανωμένο αμυντικά σύνολο και όχι σκορποχώρι τύπου Απόλλωνα-Ιωνικού-Βόλου, είναι πρακτικά ΑΝΗΜΠΟΡΗ να κάνει τα βασικά και να οργανώσει μια κανονική επίθεση. Δεν υπάρχει πλάνο, δεν υπάρχει κίνηση (σε μια αντεπίθεση ήταν 6 του Αστέρα και 2 του Παναθηναικού), δεν υπάρχει ικανότητα.

Το “πλάνο” του Γιοβάνοβιτς όταν ο αντίπαλος είναι οργανωμένος είναι να παίρνει ο Πέρεθ ή τα μπακ τη μπάλα και να βγάζουν 50μ μπαλιά στα εξτρέμ. Ή να κατεβαίνει το χαφ, να σπάει στα εξτρέμ ή τα μπακ και να πετάνε μπανάνα μέσα στη περιοχή. Αυτά είναι τα επιθετικά πλάνα του Ιβάν. Θα μου πείτε, τι να κάνει ο άνθρωπος, αυτό το υλικό έχει, αυτούς τους άμπαλους έχει να στέλνουν 9/10 σέντρες στον αντίπαλο, με αυτό προσπαθεί. Η προσέγγισή του ήταν όμως εξαρχής ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος, αφού πήγε με λογική Ιωνικού να δώσει χώρο για να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Του έκατσε μια φάση και προηγήθηκε αλλά όσο το ματς ήταν 2-1 με τον Αστέρα να προσέχει πλέον την άμυνά του, με τον τρόπο που έπαιζε δε σκόραρε ουτε σε 50 χρόνια. Απέναντι σε κλειστές άμυνες θες βαριά κορμιά τύπου Ιωαννίδη και Μακέντα (τραυματίας), όχι Παλάσιος και Καρλίτος. Μόλις μπήκε ο Ιωαννίδης δημιουργήθηκαν χώροι αλλά έκανε το έγκλημα να βγάλει τον Βιτάλ και να κρατήσει Παλάσιος, ο οποίος Βιτάλ δε ξέρω γιατί έπαιζε εξτρέμ και όχι στον άξονα να κουβαλάει μπάλα. Είχαμε χάσει το κέντρο σε όλο το 1ο ημίχρονο.

Τέσπα, σήμερα φάνηκε η γύμνια του Παναθηναικού διότι είναι πιο εύκολο να παίζεις παιχνίδι αντεπιθέσεων παρά οργανωμένων επιθέσεων σε κλειστή άμυνα.

Όσο για τον Πούγγουρα, μια και ξεκινήσαμε από εκεί, τα λόγια είναι περιττά πλέον, ώρα να τελειώσει αυτή η φαρσοκωμωδία, αρκετά κράτησε.

 

Mike N.

 

Γιοβάνοβιτς: «Δεν νομίζω πως ήμασταν κακοί – Χάσαμε από τον εαυτό μας»

Previous article

Ιωαννίδης: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.