0

Άνευρος και χωρίς σφυγμό ο Παναθηναϊκός, τρομερός τακτικά και γεμάτος πάθος ο Αστέρας συνέχισε την θετική προϊστορία που τον φέρνει νικητή με 2-1.

Αστεράκια είδε απόψε στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ψυχωμένο Αστέρα που έτρωγε σίδερα και πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη με ανατροπή (2-1) και διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να μην χάνει στα έξι τελευταία ματς από το τριφύλλι.

Ενα τριφύλλι που ήταν άνευρο και για μία ακόμη φορά μακριά από τη Λεωφόρο δεν βρήκε τις απαιτούμενες λύσεις.

Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν το ματς επιφυλακτικά, με συνέπεια στο πρώτο 20λεπτο να μην δημιουργηθούν υποσχόμενες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Αστέρας Τρίπολης απείλησε στο 20’ μετά από ωραία ενέργεια του Σονί και σουτ του Μπαράλες που κόντραρε στον Σάρλια.

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ δέκα λεπτά αργότερα (30’) όταν ο Πέρεθ με έξοχη κάθετη πάσα έβγαλε τον Παλάσιος τετ α τετ με το τέρμα κι αυτός με πανέξυπνο τρόπο σέρβιρε το γκολ στο πιάτο στον Καρλίτος που δεν αστόχησε (0-1).

Το «τριφύλλι» ωστόσο ούτε που πρόλαβε να πανηγυρίσει καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Πούγγουρας δεν βρήκε τη μπάλα και ο Μπαράλες εκμεταλλεύτηκε την επαφή και κέρδισε πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο Μπαράλες που δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε σε 1-1 στο 33’.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν οι ομάδες πάνε στην ανάπαυλα των ημιχρόνων είδε τον Σίτο να παίρνει τη μπάλα από ελεύθερο χτύπημα του Μπρινιόλι στο χώρο του κέντρο, να περνάει τρεις παίκτες από αριστερά και να βγάζει παράλληλη σέντρα πάρε/βάλε στον Σονί που έκανε την ανατροπή για τον Αστέρα (2-1) στο 45’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιοβάνοβιτς έκανε δύο αλλαγές και έριξε στο ματς Κώτσιρα και Ιωαννίδη αντί Χουάνκαρ και Βιτάλ, με τον Σάντσες να γίνεται αριστερός μπακ και τον Παλάσιος στα άκρα.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε σε τέσσερις περιπτώσεις για την ισοφάριση στο 55’ σε σουτ του Σάντσες, στο 59’ σε παραλίγο αυτογκόλ του Βαλιέντε, στο 61’ σε εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη και στο 76’ σε σουτ του Παλάσιος, ενόσω ο Αστέρας είχε αποφασίσει να δώσει χώρο στους «πράσινους» και να ψάξει τις προοπτικές αντεπίθεσης.

Τίποτα ωστόσο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και η ομάδα της Τρίπολης πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη αφήνοντας τον Παναθηναϊκό για έντεκα αγώνες χωρίς εκτός έδρας νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς / 4-4-2): Τσιφτσής, Καρμόνα, Βαλιέντε, Καστάνο, Αλβαρες, Ριτζίς (73’ Τίλικα), Σανταφέ (80’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Σίτο (87’ Ατιένθα), Σονί (74’ Ριέρα), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-2-3-1): Μπρινιόλι, Φ. Σάντσες (75’ Χατζηθεοδωρίδης), Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (46’ Κώτσιρας), Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (87’ Μπουζούκης), Καρλίτος, Βιτάλ (46’ Ιωαννίδης), Παλάσιος.

Φλόιντ: «Η υπομονή είναι τα πάντα! (pic)

Previous article

Tα highlights του Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.