0

Θεωρεί «υπερβολικό και άδικο» το νόμο

Την απόφαση να ασκήσει έφεση κατά της ποινής των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, γνωστοποίησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που τονίζει πως ο νόμος είναι άδικος και “δένει” τα χέρια των ομάδων.
Ιδιαίτερα αυστηρή θεωρεί την ποινή που του επιβλήθηκε ο Παναθηναϊκός. Η Πράσινη ΠΑΕ, ενημέρωσε πως θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Πειθαρχικού οργάνου της Super League, που τιμώρησε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών το Τριφύλλι.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζεται πως ο νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός και άδικος, μια και δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο στις ομάδες, ακόμη και σε περιπτώσεις μεμονωμένων περιστατικών, όπως αυτό του περασμένου Σαββάτου.

«Ο Παναθηναϊκός θεωρεί ιδιαιτέρως αυστηρή και άδικη την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της λίγκας και εξυπακούεται ότι πηγαίνουμε σε έφεση κατά της ποινής», τονίζουν απ’ την ΠΑΕ και προσθέτουν:

«Επί της ουσίας πρόκειται για έναν άκρως υπερβολικό και άδικο νόμο ο οποίος δένει τα χέρια των ομάδων ακόμη και σε εντελώς μεμονωμένα και μικρής έκτασης περιστατικά, όπως αυτό του περασμένου Σαββάτου.

Ο Παναθηναϊκός λαμβάνει και με το παραπάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, σύσσωμη η κοινή γνώμη αναφέρεται φέτος στις “γιορτές” της Λεωφόρου ενώ παράλληλα λαμβάνουμε συγχαρητήρια από τους αντιπάλους μας.

Ως εκ τούτου απορούμε για το τι άλλο πρέπει να κάνουμε ώστε να μην μπορεί μια πραγματικά πολύ μικρή μειοψηφία να στερεί από τον σύλλογο την τεράστια δύναμη της έδρας του εξαιτίας ενός τόσο αυστηρού νόμου».

 

Σένκεφελντ η μεγάλη επιστροφή !

Previous article

Ο Παναθηναϊκός θέλει να “ξορκίσει την κατάρα” των 4,5 χρόνων χωρίς νίκη στην Τρίπολη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.