0

Η εξαιρετική κίνηση του Καρλίτος και το πρώτο απ’ τα τρία γκολ που έβαλε στον Ιωνικό, ψηφίστηκε ως το καλύτερο τέρμα της αγωνιστικής με ποσοστό 76,3%!

Η εκπληκτική εμφάνιση του Καρλίτος κόντρα στον Ιωνικό, επιβραβεύτηκε. Ο Ισπανός επιθετικός που έκανε χατ τρικ στην αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, είδε το πρώτο του γκολ να ψηφίζεται ως το καλύτερο για αυτή τη… στροφή του «μαραθωνίου».

Πρόκειται για το γκολ που σημείωσε στο 6ο λεπτό, όταν και δέχτηκε την μπαλιά του Ρούμπεν Πέρεθ. Ο Ίβηρας επιθετικός κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα, ελίχθηκε ανάμεσα στους αντίπαλους αμυντικούς και την κατάλληλη στιγμή σούταρε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Μάλιστα, το γκολ αυτό συγκέντρωσε την συντριπτική πλειοψηφία της προτίμησης του κοινού. Παίρνοντας το 76,3% των ψήφων στη σχετική ψηφοφορία της Super League.

Δεύτερο ήρθε το γκολ του Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού με 7,9%, τρίτο αυτό του Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ (στο 32ο λεπτό) με 7,55%, τέταρτο το τέρμα του Φαν Βέερτ του Βόλου με 4,72% και πέμπτο το γκολ του Μπαρτόλο (στο ΠΑΟΚ-Βόλος) με 3,53%.

Αποκάλυψη: Οικονομικοί έλεγχοι στον Μπερτομέου – Θα βγουν πολλά στην φόρα!

Previous article

Tα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν AN…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.