0

Μόνο… πρωτάρης δεν δείχνει στις 5 πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Ο 26χρονος άσος έχει πετύχει ως τώρα στην Euroleague συνολικά 74 πόντους, εκ των οποίων τους 42 τους έχει πετύχει στο τελευταίο δεκάλεπτο των αναμετρήσεων του «τριφυλλιού», εκεί που η μπάλα ζυγίζει πολλά… κιλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέικον πέτυχε κόντρα στη Μονακό 10 από τους 13 πόντους του στα τελευταία 10 λεπτά, ενώ είχε 8 από τους συνολικά 13 στην πιο κομβική περίοδο και απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, στη μοναδική νίκη των «πράσινων» ως τώρα στην Euroleague τη φετινή σεζόν.

Η εντυπωσιακή επίδοση του Αμερικανού άσου συνεχίστηκε και κόντρα στην Μπασκόνια, όπου στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε 8 από τους 13 πόντους, με τους οποίους ολοκλήρωσε το ματς.

Μοναδική… παραφωνία το παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ, όπου συνολικά ο Μέικον πέτυχε μόνο 2 πόντους στην τέταρτη περίοδο, από τους 18 που είχε συνολικά στην πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Το… κερασάκι στην τούρτα και η απόδειξη πως η μέχρι τώρα επίδοση δεν είναι τυχαία, ήρθε στο Τελ Αβίβ, όπου ο 26χρονος άσος πέτυχε 14 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο, από τους συνολικά 17, όντας ο πρωταγωνιστής στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού για τη μεγάλη ανατροπή.

Ενδεικτικό της σπουδαίας επίδοσης του Μέικον, είναι πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει πετύχει σχεδόν το 60% των πόντων του ως τώρα στην Euroleague στην τέταρτη περίοδο, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στο «τριφύλλι» και τον Δημήτρη Πρίφτη.

Καλάθης: «Η αγαπημένη ασίστ της καριέρας μου στον Σίνγκλετον» (vid)

Previous article

Με μοναδικό στόχο την νίκη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.