0

Εξελίσσεται σε killer ο Μέικον, παίκτης Ευρωλίγκας ο Γουάιτ

Σίγουρα η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στα πρώτα 32΄της αναμέτρησης ενάντια στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτική στο ομαδικό επίπεδο, ωστόσο τα τελευταία 8΄ ήταν πραγματικά απολαυστικά για μια ομάδα που δείχνει χαρακτήρα και θα πρέπει να έχει πρωτίστως ως στόχο το να αποκτήσει ταυτότητα και να μπορέσει να καθιερώσει ορισμένους του παίκτες στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκας!

Όπως και να έχει από το ματς με την Μακάμπι προέκυψαν δύο καλά νέα τα οποία…. ψιλοξέραμε! Ότι ο Οκάρο Γουάιτ είναι παίκτης Ευρωλίγκας σε άμυνα και επίθεση και ότι ο Ντάριλ Μέικον θα εξελιχθεί σε βάθος χρόνο σε σκόρερ ολκής στην κορυφαία διοργάνωση.

Εξάλλου, δεν πρέπει να υπάρχουν και πολλοί rookies, οι οποίοι να ξεκίνησαν τη σεζόν με 5 συνεχόμενα διψήφια ματς σε πόντους! Ναι καλά διαβάσατε, στα πρώτα φετινά ματς του Τριφυλλιού στην Ευρώπη ο νεοφερμένος Μέικον έχει σημειώσει 13 πόντους με την Μονακό, 13 με την Φενέρμπαχτσε, 13 με την Μπασκόνια, 18 με την Ρεάλ Μαδρίτης και 17 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο ωστόσο είναι ότι στο ματς κόντρα στην ομάδα από το Ισραήλ ο Μέικον βρέθηκε στο τέλος του πρώτου μέρους στο απόλυτο 0!

Δεν είχε σημειώσει ούτε έναν πόντο και παρόλα αυτά κατάφερε να τελειώσει το ματς με 17 και αρκετές κρίσιμες και εύστοχες επιθέσεις, δείχνοντας το πόσο καλή επαφή έχει με το αντίπαλο καλάθι και ότι δεν φοβάται να μιλήσει στα κρίσιμα.

Ούτως ή άλλως, το τετράποντο του στα μούτρα του Γουίλμπεκιν ήταν αυτό που πυροδότησε την πράσινη αντεπίθεση, όσο κρατούσε στην τρίτη περίοδο τον Παναθηναϊκό επιθετικά ο Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος έκανε κατάθεση ψυχής στην άμυνα, προτού εν τέλει αποχωρήσει με 5 φάουλ, τα οποία αποτελούν και την μεγαλύτερη του πληγή.

Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός δεν… πέθανε από τη σημερινή του ήττα, όπως δεν… πέθαινε και στην ήττα από τη Μπασκόνια. Το θέμα είναι πλέον να κάνει το 2/2 στα ματς της προσεχούς διαβολοβδομάδας με Βιλερμπέν και Εφές μέσα στο ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται να δώσει την ώθηση που πρέπει.

Υ.γ Ο Φέρελ αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί, αλλά φαίνεται ότι έχει έφεση στις ασίστ, ενώ ο Νεμάνια Νέντοβιτς σίγουρα δεν στερείται… διάθεσης, οπότε θα είναι και θέμα χρόνου να μπουν και τα τρίποντα!

πηγή: prasinostypos.gr

Kρέμασε τα παπούτσια του o Πετρόπουλος

Previous article

Παρανοϊκό έτσι κύριοι, ο Παναθηναϊκός πληγώθηκε ξανά…τόσο απλά !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.