0

Η κατάσταση του Ιταλού φορ θα κρίνει τις εξελίξεις στο Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να απολαμβάνει το τρομερό φορμάρισμα του Καρλίτος, ωστόσο αυτό δεν αρκεί από μόνο του για να εφησυχάσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όσον αφορά την επιθετική γραμμή!

Εξάλλου, μπορεί και ο Φώτης Ιωαννίδης να είναι σε ένα άκρως επιθυμητό επίπεδο, ωστόσο μια σοβαρή ομάδα για να πάει μπροστά θέλει τρεις λύσεις για την γραμμή κρούσης, ειδικά στα ματς που θα ξεκινάει με δύο φορ.

Σε αυτό το πλαίσιο οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα κοιτάξουν με προσοχή το τι θα γίνει την προσεχή μεταγραφική περίοδο για την μεταγραφή ή όχι ενός στράικερ.

Ποιος το ρυθμίζει αυτό; Μα φυσικά η κατάσταση του Φεντερίκο Μακέντα!  Ο Ιταλός φορ ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στον αστράγαλο και θα περιμένουμε να δούμε αν και πότε θα είναι πάλι διαθέσιμος 100% στον Γιοβάνοβιτς.

Μάλιστα, υπάρχει διάθεση υπομονής μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου και εάν αποδειχθεί ότι ο Κίκο δεν μπορεί να αποδώσει πια όπως στα προηγούμενα τρία χρόνια, προκύπτει εύλογα το ερώτημα περί πιθανής απόκτησης φορ.

Πάντως, δεν θα αποκλείαμε να… σταθεροποιηθεί στις θέσεις της γραμμής κρούσης και ο Παλάσιος!

Μια λάθος προσέγγιση

Previous article

Απίστευτο: Οι γυναίκες ξεπέρασαν σε τηλεθέαση όλες τις ανδρικές ομάδες που παίζουν στη FIBA!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.