Non stop «ματιές» και νέα… κανάλια στην αγορά της Αργεντινής

Από την αγορά της Αργεντινής ο Παναθηναϊκός έκανε shopping τον Σεμπάστιαν Παλάσιος το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτό δεν σημαίνει πως έπειτα από την άφιξη του 29χρονου μεσοεπιθετικού στο Κορωπί, οι «πράσινοι» αυτομάτως απέσυραν τις κεραίες τους από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι «πράσινοι» διατηρούν στο οπτικό πεδίο τους περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στην Αργεντινή και φροντίζουν αυτή την περίοδο και εν όψει Ιανουαρίου να ανανεώνουν τα reports σχετικά με τις επιδόσεις τους.

Μέσω του μεταγραφικού deal με τον Παλάσιος, άνοιξαν δύο σημαντικά…κανάλια στη χώρα του τάνγκο που δεν αποκλείται να ενεργοποιηθούν με επίκεντρο το επερχόμενο χειμερινό παζάρι.

Ένα εξ αυτών είναι με τον Λούκας Φαβάλι, ο οποίος υπήρξε εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στις συζητήσεις που έγιναν το καλοκαίρι με την Ιντεπεντιέντε για την απόκτηση του Παλάσιος.

Ο Φαβάλι που συνόδεψε τον Παλάσιος στο ταξίδι με προορισμό την Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής στο «τριφύλλι», διατηρεί το…χαρτοφυλάκιο του στην Αργεντινή και παραμένει σε επικοινωνία με τους «πράσινους».

Το δεύτερο κανάλι (by Argentina) φέρνει στην…ούγια την υπογραφή του Κάρλος Γκρανέρο.

Ο Αργεντινός agent που «συστήθηκε» με το «τριφύλλι» μέσω της μεταγραφής του δικού του Παλάσιος, διαθέτει πλούσια ατζέντα γνωριμιών στη χώρα του κι όπως μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία ενίοτε το ένα deal, φέρνει το άλλο!

 

Η αδικία του να τιμωρείσαι για κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις

Previous article

Πρώτη νίκη στην Ευρώπη μετά από 22 χρόνια! (pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.