0

Δύσκολη δοκιμασία στη Ρωσία κόντρα στην Ενισέι για τον Παναθηναϊκό

Η Ελένη Καπογιάννη έχει έναν «πονοκέφαλο», που ακούει στο όνομα Όλγα Χατζηνικολάου, με την Ελληνίδα γκαρντ να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά να αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Στόχος του «τριφυλλιού» είναι να εμφανίσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, ανάλογο με αυτό της πρεμιέρας στη διοργάνωση κόντρα στην Πολκοβίτσε, κάτι που παραδέχτηκε σε δηλώσεις της και η Ελένη Καπογιάννη. «Δύσκολο ταξίδι, δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και γρήγορη ομάδα που σαν κύριο χαρακτηριστικό της έχει το τρέξιμο και το σουτ με ένα rotation 12 ατόμων. Καλούμαστε να ξεπεράσουμε την κούραση του ταξιδιού και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να παίζουμε σαν Παναθηναϊκό», τόνισε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα προπονήτρια.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Λολίτα Λύμουρα, που δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ταξίδι. Είναι πολλές οι ώρες και είμαστε άπειρες σε τέτοια ταξίδια αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να είμαστε πιστές στο πλάνο της κόουτς. Πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς γιατί πρόκειται για μια γρήγορη ομάδα και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Πολκοβίτσε με 67-64 στο ΟΑΚΑ στη διοργάνωση, ενώ εντός των τειχών μπήκε με το δεξί στην προσπάθεια της υπεράσπισης του πρωταθλήματος, επικρατώντας της Ελευθερίας Μοσχάτου με 72-67.

Από την άλλη η Ενισέι δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, γνώρισε τη συντριβή στην πρώτη αγωνιστική του Eurocup από τη Χατάι με 100-76, ενώ συνολικά μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, έχοντας και δύο στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της FIBA στο Youtube.

Απίστευτο: Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στον Παναθηναϊκό για τιμωρία έδρας!

Previous article

Δύσκολη δοκιμασία με Φέρελ κόντρα στην Μακάμπι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.