0

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετακόμισε στο Ισραήλ όπου αγωνίζεται πλέον στη Χάποελ Εϊλάτ και παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στην israelhayom.co.il και δήλωσε για την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ:

«Οι πρόεδροι κατέβηκαν στα αποδυτήρια και μας είπαν ότι οι διαιτητές μας “σκότωσαν” σε εκείνο το ματς και δεν σεβάστηκαν την ομάδα μας και το όνομά μας. Αποφασίσαμε στα αποδυτήρια ότι δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο παρκέ. Συμφωνήσαμε με τους ιδιοκτήτες και την απόφαση τους. Υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον ως ομάδα. Αντιληφθήκαμε ότι δεν μας σέβονται και ως σύνολο αποφασίσαμε να μην επιστρέψουμε στο γήπεδοΟ κόουτς Μπλατ ήθελε να συνεχίσουμε, αλλά σεβάστηκε την άποψη των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού», είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης που ρωτήθηκε για τις περιπτώσεις που ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για αυτόν:

“Υπήρξαν δύο φορές που με ήθελαν πολύ. Πριν έξι χρόνια μου πρόσφεραν 400.000 Ευρώ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν συμφώνησε και απέρριψε την προσφορά. Το 2017 μετά την πρόκριση μας στον τελικό της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό, με προσέγγισαν ξανά. Δεν ήθελα όμως να φύγω από την ομάδα που με εμπιστευόταν. Ο Ολυμπιακός μου έδωσε ό,τι ζητούσα και δεν υπήρχε λόγος να φύγω”.

Αποθέωση για Αλεξανδρόπουλο: «Μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού – Τα έχει όλα!»

Previous article

Σφαιρόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έρχεται για τη νίκη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.