0

«Καθάρισε» τον Ολυμπιακό η Κ-17 του Παναθηναϊκού με σκόρερ Ναλιτζή!

Τον δρόμο της Κ-19 ακολούθησε πιστά η Κ-17 του Παναθηναϊκού. Μετά τη νίκη των παιδιών του Βαγγέλη Σάμιου στου Ρέντη με 3-2 πριν από λίγες εβδομάδες, οι παίκτες του Βασίλη Παπαδάκη έφτασαν σε άλλη μία επικράτηση επί του «αιώνιου» αντιπάλου.

Οι πράσινοι επικράτησαν των Πειραιωτών στο «Γ. Καλαφάτης» με 1-0 και πάτησαν στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, προσπερνώντας τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός είχε σωστό πλάνο από τον Βασίλη Παπαδάκη ενώ οι παίκτες έδωσαν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν σημαντική νίκη τόσο από πλευράς ουσίας όσο και αποτελέσματος. Χρυσός σκόρερ του τριφυλλιού, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Νότα, ήταν ο Γιώργος Ναλιτζής, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ναλιτζή, ο οποίος μάλιστα είναι και πρώτος σκόρερ στην ομάδα.

Αυτή η νίκη είναι άλλο ένα δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του τριφυλλιού.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός απείλησε πρώτος στο 5′  αλλά το σουτ του Παπακαννέλου κατέληξε άουτ. Ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα και το έκανε σκοράροντας. Στο 7′ ο Νότας, έπειτα από ωραία ενέργεια απ’ τα δεξιά, έκανε παράλληλη μπαλιά προς τον Ναλιτζή, ο οποίος με σουτ από κοντά εκτέλεσε γράφοντας το 1-0.

Στο 10′ ο Πιτσώτης σούταρε μέσα απ’ την περιοχή  αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 42′ ήταν η ώρα του Ολυμπιακού για να απειλήσει, όμως το σουτ του Μοίρα δεν βρήκε στόχο. Στο 57′ ο Παναθηναϊκός άγγιξε το γκολ όταν η σέντρα-σουτ του Ρομάνο, κι αφού η μπάλα κόντραρε στον Κωστούλα, κατέληξε στο δοκάρι των Πειραιωτών.

Οι Πράσινοι είχαν ακόμη δύο ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά το σουτ του Λάζαρη στο 64′ ήταν άστοχο, ενώ στο 67′ ο Μακρής απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Πιτσώτη.

Παναθηναϊκός: Παπανικολόπουλος, Κοκκάκης, Διαμαντής, Δάμης, Πιτσώτης, Λιατίφης, Νικολετόπουλος, Λάζαρης (78′ Γεωργουλάκης), Νότας (90′ Ορμενάι), Τόμπρας (50′ Ρομάνο), Ναλιτζής.

Ολυμπιακός: Μακρής, Αρσενίδης, Σαββάκης, Κωστούλας, Φίλος, Σταράκης (76′ Μαυρόπουλος), Φαναράς (59′ Κακάκιος), Πρεκατές (59′ Αλαφάκης), Μοίρας (76′ Μουζακίτης), Παπακανέλλος, Γατόπουλος (44′ Δρόσος).

Ο Σπανούλης μίλησε για τον Παναθηναϊκό: «Μπορούσαν να μην το κάνουν αλλά αυτό τους τιμάει» (vid)

Previous article

Ο Καρλίτος στην «team of week» του FIFA 22!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.