0

Τι είναι αυτό όμως που κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς;

Για μια ακόμη φορά φύγαμε από τη Λεωφόρο γεμάτοι από ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τον Ιωνικό με 4-1 και έκανε την πιο ολοκληρωμένη έως τώρα εμφάνιση του στο πρωτάθλημα φτάνοντας αισίως στους 10 βαθμούς.

Τι είναι αυτό όμως που κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς;

  • Η σαφής ποιοτική αναβάθμιση που υπήρξε στο μεσοεπιθετικό κομμάτι με τις προσθήκες των Πέρεθ, Βιτάλ και Παλάσιος παρά την καθυστέρηση που υπήρξε.
  • Η αγωνιστική εκτόξευση του Καρλίτος, ο σούπερ Ιωαννίδης, ο Αλεξανδρόπουλος που πλέον αρχίζει να δείχνει πράγματα και στο επιθετικό κομμάτι και η σταδιακή άνοδος του Τάσου Χατζηγιοβάνη που χθες έκανε πιθανότατα το πιο ώριμο παιχνίδι του από τότε που ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.
  • Η δουλειά που κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το τεχνικό του επιτελείο πέρα από το τακτικό κομμάτι και σε αυτό της φυσικής κατάστασης καθώς Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ!

Ο Σέρβος τεχνικός έχει πετύχει να κατεβάζει ενδεκάδες όπου και οι δέκα τρέχουν, πιέζουν, πρεσάρουν, κλέβουν μπάλες και κινούνται ταχύτατα στο τρανζίσιον.

Μάλιστα η καλή δουλειά στην προπόνηση με την ταυτόχρονη καλή κατάσταση στα αποδυτήρια δίνει τη δυνατότητα ακόμη και σε παίκτες περιορισμένων δυνατοτήτων (πχ Σάντσες) να στέκονται πολύ καλύτερα και να τους τραβάει το σύνολο προς τα πάνω.

Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει πλέον να τρομάζει τους αντιπάλους του μέσα στη Λεωφόρο και διαμορφώνει μια κυριαρχική ταυτότητα.

Το επόμενο challenge για την ομάδα του Ιβάν είναι η νοοτροπία νικητή στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Τα ματς σε Τρίπολη και Περιστέρι για πρωτάθλημα και κύπελλο αποτελούν εξαιρετικά κρίσιμα τεστ για να γίνει το step up και να δείξει ο Παναθηναϊκός ότι όχι μόνο θα βγει στην Ευρώπη αλλά θα υπάρξει απόλυτα ανταγωνιστικός απέναντι σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Γιατί ο κανονικός Παναθηναϊκός δεν γίνεται να έχει σαν στόχο την τέταρτη θέση και τον Άρη του Καρυπίδη…

Υ.γ.: Η χθεσινή ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο ήταν ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ με μια συγκλονιστική Θύρα 13 που θύμισε τις παλιές καλές εποχές της.

Υ.γ. 2: Εάν τον Γενάρη ο Παναθηναϊκός αποκτήσει ένα στόπερ επιπέδου και ένα βαρβάτο οχτάρι box to box μπορεί να μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας ακόμη περισσότερο.

πηγή: leoforos1908.gr

Ο Μέικον είναι το νούμερο 2 του Παναθηναϊκού!

Previous article

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσει εικόνα… εκτός έδρας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.