0

Ο Καρλίτος δείχνει φέτος ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο

Σίγουρα έχει να κάνει με τη δουλειά που έριξε ο ίδιος το καλοκαίρι, επίσης ρόλο παίζει και η ψυχολογία του που είναι στα ύψη καθώς το καλοκαίρι έγινε πατέρας με τη σύντροφο του να φέρνει στο κόσμο δύο δίδυμα κοριτσάκια.

Ενώ φυσικά μεγάλο ρόλο στην αλλαγή του παίζει και το στυλ με το οποίο αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο και οι ελευθερία κινήσεων που έχει ο Ισπανός επιθετικός. Είτε όταν παίζει ως εννιάρι, είτε όταν αγωνίζεται πίσω από τον σέντερ φορ.

Μην λησμονούμε άλλωστε πως ο Καρλίτος εκτός από τα επτά γκολ που έχει πετύχει έχει ήδη δώσει και μία ασίστ και έχει και ένα κερδισμένο πέναλτι.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Ισπανός επιθετικός είναι υπεύθυνος για τα οκτώ από τα δεκατρία γκολ που έχει πετύχει ως τώρα ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα. Από τα πόδια του 31χρονου επιθετικού δηλαδή έχουν προέλθει το 61,5% των γκολ του τριφυλλιού.

Η βαθμολογία της Superleague – Ποια η θέση του Παναθηναϊκού

Previous article

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Εφές, Βιλερμπάν και Κολοσσό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.