0

Στον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα στόλιζε τους παίκτες με βρισίδια αλλά εναντίον του Ολυμπιακού έκανε την “ζεϊμπεκιά” που χάρισε την νίκη στους ερυθρόλευκους!

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε ολόκληρη τη φίλαθλη Ελλάδα η ποδοσφαιρική και όχι μόνο συμπεριφορά του Μανώλη Σάλιακα στα παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο 25χρονος αμυντικός ήταν ο μοιραίος παίκτης για τους Ηπειρώτες στο ματς με τους «ερυθρόλευκους», αφού με μια αδιανόητη… ζεμπεκιά στο ύψος της μικρής περιοχής χάρισε τη μπάλα στον Ελ Αραμπί, που από κοντά στο 83′ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, κάνοντας το τελικό 2-1.

Από την άλλη, στην αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο ίδιος ήταν εκ των κορυφαίων των Γιαννιωτών, παίζοντας «σκυλίσια» άμυνα, ενώ δεν περιορίστηκε απλώς στο ποδόσφαιρο, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου έβριζε χυδαία και τοιουτοτρόπως τους παίκτες του «Τριφυλλιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Σάλιακας ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα του Ολυμπιακού από μικρό παιδί, όντας «προϊόν» των «ερυθρόλευκων» ακαδημιών.

 

Η Λεωφόρος στο πόδι – Πλησίασε ο κόσμος στο 80% της χωρητικότητας!

Previous article

Το αντίο του «Θεού»: Όταν ο Γκάλης έφυγε από τους Αμπελόκηπους με… ταξί!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.