0

O Παναθηναϊκός έχει κάστρο φέτος, τη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός – Απόλλων 4-0. Δύο γκολ ο Καρλίτος. Παναθηναϊκός-Βόλος 5-1. Δύο γκολ ο Καρλίτος. Παναθηναϊκός – Ιωνικός. Τρία γκολ ο Καρλίτος. Δύο συμπεράσματα βγαίνουν εύκολα. Ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάστρο φέτος, τη Λεωφόρο. Και ότι ο Καρλίτος εντός έδρας βγάζει μάτια σε κάθε παιχνίδι. Ο Καρλίτος που είναι σε οργιώδη φόρμα, ο Βιτάλμε την τεχνική του, ο Χατζηγιοβάνης με την εκρηκτικότητά του, ο Παλάσιος που σιγά σιγά προσαρμόζεται, ο Πέρεθ που είναι παίκτης – κλειδί στα χαφ, ο Αλεξανδρόπουλος που διαρκώς εξελίσσεται, ο «νέος» Μπρινιόλι που εμπνέει εμπιστοσύνη με το καλημέρα, οι λύσεις που υπάρχουν φέτος στον πάγκο, όλα αυτά είναι στοιχεία που αυξάνουν τις προσδοκίες στους Πράσινους για τη συνέχεια.

Όμως, ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα δρόμο μέχρι να μονιμοποιήσει τέτοια απόδοση. Για παράδειγμα, την επόμενη αγωνιστική στην Τρίπολη θα πρέπει να αρχίσει να «σβήνει» τις μνήμες από τις ήττες στο Βικελίδης και στα Γιάννενα. Μετά τις δύο ευρείες νίκες στο γήπεδό του και το «Χ» με τον Ολυμπιακό τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, αν περάσει με διπλό από την Τρίπολη, τότε αυτομάτως θα δείξει δόντια που ίσως να μην το περίμεναν Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό!

Previous article

Έδειξε γιατί τον αγόρασε ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.