0

Στέλνει το μήνυμα σε εχθρούς και φίλους

Δίνει ένα στίγμα ο Παναθηναϊκός, περνά ένα μήνυμα στους οπαδούς του, αλλά και στους αντιπάλους του. Λέει σε όλους πως η φετινή χρονιά δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες. Στους φίλους του Παναθηναϊκού πως αξίζει να μας υποστηρίζεται, θα έρθετε στην Λεωφόρο, να δείτε καλό ποδόσφαιρο, από ποδοσφαιριστές που αξίζουν να φορούν την φανέλα αυτής της ομάδας. Στους αντιπάλους στέλνουν το μήνυμα πως αυτά που ξέρατε θα τα ξεχάσετε.

Στη Λεωφόρο τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Βλέπετε όταν ο αντίπαλός σου ξέρει πως μπορεί να έρθει στο γήπεδο σου και να σου βάλει προβλήματα ατσαλώνεται το παιχνίδι με σένα το μετράει διπλά. Τώρα που οι μικρομεσαίοι βλέπουν πως όποιος πηγαίνει στην Λεωφόρο φεύγει με τέσσερα και με πέντε γκολ στην πλάτη του, το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα το αντιμετωπίζουν διαφορετικά.

Και το γεγονός αυτό είναι μία σημαντική διαφορά, ένα ξεκάθαρο δείγμα πως ξαναγίνεται Παναθηναϊκός, μία ομάδα που μπορεί να προκαλέσει τρόμο και δέος ξανά στον αντίπαλο. Που θα παίζεις απέναντι του και δεν θα ξέρεις, ποιον να πρωτοφυλάξεις.

Και τώρα … να πάρει την Τρίπολη!

Previous article

«Καθρέφτης» του Γιοβάνοβιτς είναι ο Καρλίτος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.