0

 Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού υπογράμμισε τις απόψεις του για  την θητεία του στην Ελλάδα.

Ο Μπεν Μπεντίλ είναι γνώριμος μας από την θητεία του στο Περιστέρι την σεζόν 2018-2019, αλλά και στα χρόνια που έπαιξε στον Παναθηναικό (2019-2021), οπού κατέκτησε πέρα από χρήσιμες εμπειρίες και πολλές μπασκετικές παραστάσεις, αλλά και δύο Ελληνικά πρωταθλήματα (2020,2021) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2021).

https://www.youtube.com/watch?v=PDFbx3xIdcA&feature=emb_title&ab_channel=SEBHL

Υπενθυμίζουμε ότι ήταν το Νο51 στο NBA Draft του 2016 από τους Σέλτικς, με τους οποίους έπαιξε σε τρία παιχνίδια στην Pre Season εκείνης της σεζόν, αλλά μετά επέλεξε να μετακομίσει στην Κίνα. Το ντεμπούτο του στην κορυφαία λίγκα το έκανε με τους Ντάλας Μάβερικς τον Φεβρουάριο του 2017 και έγινε ο πρώτος παίκτης από την Γκάνα που αγωνίστηκε στο NBA.

image_-_2021-10-16T121047.713.jpg

Θα ήθελα να μας πεις για τις αναμνήσεις σου από το Ελληνικό πρωτάθλημα και τι ξεχώρισες από εκείνη την περίοδο;

Αυτό που ξεχώρισα περισσότερο ήταν το να νικάω. Το Ελληνικό πρωτάθλημα ήταν το σπίτι μου για λίγο καιρό. Το να καταφέρω να πετύχω αυτό που κάναμε με τα παιδιά ήταν κάτι καταπληκτικό. Είμαστε σε επαφή, είμαστε σίγουροι ότι αυτή η φιλία, αυτή η οικογενειακή ατμόσφαιρα είναι πάνω από όλα. Οπότε, κανείς δεν θα μπορούσε να μου στερήσει αυτό το Ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για μένα, κάτι που ανυπομονώ να κάνω κι εδώ. Η Ελλάδα θα είναι πάντα το δεύτερο σπίτι μου και κάθε φορά που πηγαίνω εκεί θα έχω αναμνήσεις.

Χωρίς Μπεντίλ στην Βasket League ο Παναθηναϊκός (ΦΩΤΟ)

https://www.youtube.com/watch?v=K1JSoyozn9o&feature=emb_title&ab_channel=erdembilmen

πηγή: superbasket.gr

Πέρασε σαν “Σίφουνας” και παρέσυρε την Κηφισιά

Previous article

Νικήτριες στο Μοσχάτο μετά από αγώνα-θρίλερ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.