0

Ο παίκτης που ξεχωρίζει, το “κλικ” του Γιοβάνοβιτς και η επίσημη απάντηση.

Ο Βόλος την περσινή σεζόν πραγματοποίησε δύο πωλήσεις. Η μία (1,2 εκατ.Ευρώ) ήταν ο Δουβίκας που σκέφτηκε ώριμα, αψήφησε τις εν Ελλάδι σειρήνες των μεγάλων και πήρε μεταγραφή στην Ολλανδία και την Ουτρέχτη και η έτερη (300.000€) ο Γεράσιμος Μήτογλου που κατηφόρισε στην Αθήνα για την ΑΕΚ.

Τον τελευταίο καιρό ένα ακόμα όνομα από τον Βόλο ακούγεται σε μεταγραφικά σενάρια. Συγκεκριμένα ο Πάολο Φερνάντες φέρεται να μπήκε στο μπλοκάκι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς του Παναθηναϊκού, ο οποίος ξεχώρισε τον Ισπανό στο ματς της Λεωφόρου. Βλέπετε η ηλικία (23) αλλά κυρίως οι προσιτές οικονομικές απαιτήσεις ήταν τα στοιχεία που πιθανότατα να προσέλκυσαν το πράσινο ενδιαφέρον.

Ο Φερνάντες ανατράφηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες της Σαραγόσα. Το 2013 τον ανακάλυψαν οι σκάουτερς της Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από 4 χρόνια παρουσίας στο Νησί δόθηκε δανεικός στην ολλανδική Μπρέντα. Το 2019 μετακόμισε στην Ιταλία για να παίξει στην Περούτζια, ενώ το 2020 επέστρεψε στην Ισπανία για να αγωνιστεί στην Καστεχόν, απ’ όπου τον απέκτησε ως ελεύθερο η ελληνική ομάδα.

Την καλύτερη άποψη εξέφρασε για τον ποδοσφαιριστή ο τεχνικός διευθυντής του Βόλου, Άκης Πέτρου. Ο παράγων της ομάδας στάθηκε στη φιλοσοφία που έχει το βολιώτικο συγκρότημα και απάντησε στη φημολογία γύρω από τον παίκτη.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής με πάρα πολύ καλή ποιότητα, άριστη τεχνική, ευχέρεια στο σκοράρισμα και φαντασία στο παιχνίδι του. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, ο οποίος μπορεί να παίξει ως δεκάρι αλλά και γουίνγκερ», ήταν το πρώτο σχόλιο.

Προσαρμόστηκε γρήγορα στο νέο περιβάλλον; «Ήρθε και γνώρισε ένα πάρα πολύ οικογενειακό και καλό κλίμα. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος στην ομάδα μας. Του αρέσει η πόλη. Από την πρώτη στιγμή είπε, ότι η ομάδα του Βόλου είναι μία οικογένεια και βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση», απαντά.

πηγή: sportdog.gr

Η παρακάμερα του νικηφόρου αγώνα με τον Ιωνικό (Vid)

Previous article

Η σημαντικότητα του Χατζηγιοβάνη και η βελτίωση που θα τον …εκτοξεύσει!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.