0

Ο Καρλίτος έφτασε τα επτά γκολ σε έξι αγωνιστικές και θύμισε κάτι από Λέτο και Βαζέχα

Με την έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Καρλίτος μοιάζει άλλος ποδοσφαιριστής. Ο Ισπανός επιθετικός που είχε πετύχει πέρσι έξι γκολ σε 32 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και πλέι οφ, φέτος μετράει ήδη επτά στις πρώτες έξι αγωνιστικές και είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Μέσα σε έναν μήνα ουσιαστικά κατάφερε να ξεπεράσει την επίδοση που είχε σε ολόκληρη την προηγούμενη σεζόν.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο την περίοδο 2011-12 ήταν δαιμονισμένος. Αν και δεν είναι κλασικός φορ βρισκόταν σε εκρηκτική κατάστασηστο ξεκίνημα. Ο σπουδαίος Αργεντινός, ο οποίος δυστυχώς είχε ένα σοβαρό πρόβλήμα στο γόνατο κι έκτοτε δεν έφτασε σε ανάλογη φόρμα, είχε στα πρώτα έξι ματς οκτώ γκολ. Και δέκα γκολ στα πρώτα επτά ματς!

Σκόραρε και στα επτά. Από δύο με ΑΕΚ, Εργοτέλη, Ξάνθη κι από ένα με ΠΑΟΚ, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο!

Εκτός από αυτό όμως, ο 31χρονος άσος θύμισε κάτι από τον θρυλικό Κριστόφ Βαζέχα. Ο Πολωνός επιθετικός είχε σκοράρει εννιά γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές τη σεζόν 1995/96 αφού είχε πετύχει από ένα γκολ στις νίκες επί της ΑΕΛ (0-1) και του Αθηναϊκού (1-2), είχε βάλει και τα δύο γκολ στο 2-0 επί της Ξάνθης ενώ είχε σκοράρει και τα πέντε γκολ στο εντυπωσιακό 5-3 επί του Πανιώνιου.

Ο Βαζέχα είχε πετύχει επίσης εννιά γκολ και στις έξι πρώτες αγωνιστικές της σεζόν 1994/95. Τρία κόντρα στην Καβάλα, από δύο εναντίον του Ιωνικού και του Εδεσσαϊκού κι από ένα με ΟΦΗ και Αθηναϊκό. Μόνο ο Απόλλων Σμύρνης στην πρεμιέρα του είχε γλιτώσει. Κανένας άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού από τότε δεν κατάφερε να πετύχει κάτι αντίστοιχο, με τον Καρλίτος να είναι αυτός που καταφέρνει να πλησιάζει την επίδοση του μεγάλου Βαζέχα.

 

 

Συμπλοκή έξω από τη Λεωφόρο μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας

Previous article

MVP είναι ο Γιοβάνοβιτς και όχι κάποιος παίκτης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.