0

Σταδιακά ο Ντάριλ Μέικον κερδίζει και εδραιώνει τη θέση του, στο rotation.

Πέραν των αποτελεσμάτων σε Βιτόρια και Μαδρίτη, υπάρχει κάτι που προκύπτει ως (νέο) συμπέρασμα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κι αυτό είναι ο βαθμός εξέλιξης του Ντάριλ Μέικον τον τελευταίο μήνα. Ενός παίκτη που βλέπει τις υποχρεώσεις του ως πόιντ γκαρντ/βασικού δημιουργού να αυξάνονται από αγώνα σε αγώνα.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος -σε αυτό το επίπεδο- περιφερειακός έχει βέβαια αρκετά χιλιόμετρα να διανύσει έως ότου αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα του, κυρίως μέσα από την αμυντική αξιοπιστία του. Από την άλλη όμως, ουδείς μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως βελτιώνεται στο επίπεδο των αποφάσεων, πως επιχειρεί να χαληναγωγήσει το ένστικό του και -κυρίως- πως αμυντικά προσπαθεί να βοηθήσει τον εαυτό και την ομάδα του.

Όλα αυτά λοιπόν συνηγορούν στο γεγονός πως σταδιακά ο Ντάριλ Μέικον κερδίζει και εδραιώνει τη θέση του, στο rotation. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται, μετά την άφιξη του Γιόγκι Φέρελ στην Αθήνα.

 

Απίστευτα πράγματα: 13 ήττες κόντρα στην Ρεάλ (vid)

Previous article

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τον καλό Παπαγιάννη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.