0

Το απίθανο σερί που «τρέχει» σε βάρος του Παναθηναϊκού συνέχισε η Ρεάλ Μαδρίτης που έφτασε τις 13 συνεχόμενες νίκες!

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο επικράτησε εύκολα των νταμπλούχων Ελλάδος στο «WiZink Center» της Μαδρίτης με 88-63 και έφτασαν σε ρεκόρ 3-1. Με το αποτέλεσμα αυτό, μάλιστα, συνεχίστηκε το τρομερό σερί των Ισπανών που μετρούν 13 συνεχόμενες νίκες σε βάρος του Παναθηναϊκού, ανεξαρτήτως έδρας. Στο διάστημα αυτό η Ρεάλ έχει κρατήσει αλώβητη την έδρα της 8 φορές κερδίζοντας παράλληλα στο Μαρούσι άλλες 5. Highlight το απίστευτο διπλό στις 28 Μαρτίου 2019 με buzzer beater τρίποντο του Ρούντι Φερνάντεθ από τα 7,5 μέτρα (73-74).

Για να φτάσουμε στην τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού σε βάρος της «βασίλισσας» πρέπει να ανατρέξουμε στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της σεζόν 2017-2018 όταν το «τριφύλλι» του Τσάβι Πασκουάλ είχε ισοπεδώσει την Ρεάλ με σκορ 95-67. Θυμίζουμε ότι εκείνη την σεζόν η τρομερή Ρεάλ Μαδρίτης του Λούκα Ντόντσιτς είχε ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας την 10η της Euroleague.

Τα δεδομένα για τον Φέρελ – Τι αλλάζει στις πεντάδες του Πρίφτη

Previous article

Ο Μέικον κερδίζει τη θέση του!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.