0

Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει φτάσει ψηλά και οι “πράσινοι” θα πρέπει να βρουν την λύση για να το διακόψουν.

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά δώδεκα σερί νίκες μετράει η Ρεάλ Μαδρίτης στις αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτου έδρας. Ένας αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος, που στο Τριφύλλι θα επιχειρήσουν να σταματήσει εκεί. Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν την Παρασκευή (15/10, 22:00) στην Μαδρίτη, για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.

Πως φτάσαμε όμως σε αυτό το σερί; Ήταν 17 Απριλίου του 2018, όταν ο Εξάστερος υποδεχόταν την Βασίλισσα στο πρώτο παιχνίδι για τα playoff της σεζόν εκείνης, σε ένα ΟΑΚΑ που “έκαιγε”. Η ομάδα είχε ξεκινήσει με φορά και δεν την σταματούσε κανένας και τίποτα. Το σκορ είχε φτάσει στο 20-0, με τους παίκτες του Λάσο να χρειάζονται πέντε ολόκληρα αγωνιστικά λεπτά για να βάλουν τους πρώτους πόντους στο παιχνίδι.

Οι “πράσινοι” πήραν εύκολα τη νίκη με 95-67 εκείνη την μέρα. Έκτοτε, έχουν φτάσει ουκ ολίγες φορές μισό “βήμα” μακριά από τη νίκη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν τα έχουν καταφέρει. Μια το απίθανο τρίποντο του Ρούντι Φερνάντες στην λήξη του χρόνου, μια η αδυναμία να διαχειριστεί το 66-72 με λιγότερο από τέσσερα λεπτά να απομένουν για την λήξη, μια οι δύο παρατάσεις στην έδρα του Τριφυλλιού. Τόσο κοντά στη νίκη, που όμως δεν ήρθε ποτέ.

Φυσικά και αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα πρέπει να κοιτάξει την ισπανική ομάδα στα “μάτια” χωρίς να σκέφτεται το παρελθόν, ώστε να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να πάρει ένα πραγματικά σημαντικότατο “διπλό” που θα δώσει τεράστια “ώθηση” ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

 

πήγη: paopantou.gr

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην επανάσταση δεν είναι μόνο τηλεοπτικοί!

Previous article

Κακή προϊστορία για Παναθηναϊκό στο Κύπελλο με τον Ατρόμητο (video)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.