Ο Καρλίτος είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που έχει στην διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Ιωνικό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο ρόλος του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Μπορεί ο Φραν Βέλεθ να επέστρεψε την Τρίτη στις προπονήσεις, ωστόσο, τα προβλήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει Ιωνικού μόνο λίγα δεν είναι! Φώτης Ιωαννίδης, Γιάννης Κότσιρας και Σωκράτης Διούδης έχουν ελάχιστες πιθανότητες να είναι στην αποστολή, καθώς βρίσκονται σε διαδικασία επιστροφής μετά την ίωση που τους ταλαιπώρησε, με τον Κότσιρα να έχει παραπάνω από τους συμπαίκτες του.

Από κει και πέρα, και ξέχωρα από τις «γνωστές» απουσίες των Μπαρτ Σένκεφελντ και Δημήτρη Κουρμπέλη που ανεβαίνει τον δικό του ανήφορο, ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του και τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος έχει χτυπήσει στο χέρι, κάνει καθημερινά θεραπεία και δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο 59χρονος κόουτς μπορεί να υπολογίζει μόνο σε έναν σέντερ φορ για το ματς του Σαββάτου. Στον Καρλίτος. Από κει και πέρα, όμως, υπάρχει και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος που μπορεί να υπηρετήσει αυτόν τον ρόλο, όπως το έκανε στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο 4-4-2 του Γιοβάνοβιτς, παίζοντας λίγο πιο πίσω από τον Ισπανό στράικερ.

 

Χολμς: «Να είμαστε συγκεντρωμένες και να παίξουμε σκληρή άμυνα»

Previous article

Α2, επιβίωση, πρωτάθλημα, Ευρώπη: Ένα ταξίδι-παράδειγμα για όσα πρεσβεύει ο αθλητισμός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.