0

Ο Γιάννης Κώτσιρας έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης την Τετάρτη (13/10) με τον Ιωαννίδη να ακολουθεί μέρος της εκγύμνασης και τον Σωκράτη Διούδη να επιστρέφει στο “Γ. Καλαφάτης”.

Επιστροφών συνέχεια στον Παναθηναϊκό καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης (13/10) ο Γιάννης Κώτσιρας γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς και έδειξε πως είναι απολύτως καλά και πλέον στο χέρι του Γιοβάνοβιτς αν θα τον επιλέξει ή μη για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ιωνικό.

Την ίδια ώρα ο Φώτης Ιωαννίδης αρχικά γυμνάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα αλλά έδειξε και αυτός πως είναι αρκετά καλά.

Τα ευχάριστα για τον 60χρονο τεχνικό όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς είδε να επιστρέφει στο “Γ. Καλάφάτης” και ο Σωκράτης Διούδης καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε,

Το σχετικό Δελτίου Τύπου αναφέρει:

“Μειώνονται σταδιακά τα προβλήματα του Παναθηναϊκού ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ιωνικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Στην προπόνηση της Τετάρτης μπήκε σε φουλ ρυθμό ο Κώτσιρας, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ιωαννίδης, προτού συνεχίσει με ατομικό.

Επίσης οι Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης ξεκίνησαν ατομικό. Αντίθετα θεραπεία έκανε ο Μακέντα και ατομικό συνέχισαν οι Κουρμπέλης, Μπεκ. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας οι οποίοι επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους στην εθνική ομάδα.

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι στα 3/4 του γηπέδου”.

 

Λάσο: «Απαιτητική εβδομάδα κόντρα σε Μονακό και Παναθηναϊκό»

Previous article

Οι τελικές ώρες στα ποδοσφαιρικά ραντεβού των ακαδημιών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.