0

Τι θα δώσει στο Τριφύλλι

Ο Γιόγκι Φέρελ είναι ο γκαρντ που έψαχνε ο Παναθηναϊκός από την αρχή του καλοκαιριού, δηλαδή ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά από το πρώτο λεπτό στο παρκέ με την παρουσία του, είναι αυτός που συμφώνησε τελικά με τους Πράσινους και έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στην 5άδα.

Εδώ χρειάζεται να πούμε και τη μικρή ιστορία πίσω από την υπογραφή συμβολαίου του Τριφυλλιού με τον Αμερικανό, καθώς στις πρώτες επαφές οι απαιτήσεις του ήταν στο 1 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν γινόταν του δώσουν οι Πράσινοι. Τι χρειαστεί να συμβεί από τότε; Να “πέσουν” οι απαιτήσεις τού Γιόγκι Φέρελ, να “ανεβάσει” την προσφορά του ο Παναθηναϊκός, αλλά και να απορρίψει την πρόταση από τη Ρωσία ο παίκτης…

Να πούμε, άλλωστε, ότι βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία, εκτελεστικά είναι πολύ καλός, δημιουργεί καταστάσεις μετά από την ντρίπλα, είναι πολύ αθλητικός, ενώ έχει και πολύ καλά ποσοστά από το τρίποντο. Με λίγα λόγια είναι ένας… παίκτης τύπου Μάικ Τζέιμς!

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Πράσινοι είχαν ανάγκη από έναν γκαρντ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, δηλαδή έναν παίκτη που να του οργανώνει το παιχνίδι, να αξιοποιεί τους ψηλούς, να παίζει το πικ εν ρολ.

Τέλος, αυτός που έχει σημασία είναι το θέμα που προκύπτει με τους ξένους στην ομάδα, καθώς είναι δύσκολο να κόψει κι άλλον ψηλό ο Πρίφτης από την Ελλάδα για να βάλει τον Φέρελ. Άρα πάμε στους γκαρντ, με τους Μέικον και Πέρι να είναι υποψήφιοι για το “κόψιμο”, όπως σας έγραψε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο «Πράσινος Τύπος».

 

 

 

πηγή: prasinostypos.gr

 

Προπόνηση στο ΟΑΚΑ για την ομάδα γυναικών

Previous article

Επιστρέφει με Αστέρα ο Σένκεφελντ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.