0

Δείτε το ιατρικό δελτίο των ομάδων, την ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα.

Μετά την πρώτη τους νίκη στη φετινή EuroLeague επί της Φενέρμπαχτσε (91-87) στο ΟΑΚΑ, οι Πράσινοι ταξιδεύουν στην Ισπανία για την πρώτη «διαβολοεβδομάδα» της σεζόν, για να δώσουν 2 «δυνατά» παιχνίδια κόντρα σε Μπασκόνια (12/10) και Ρεάλ Μαδρίτης (15/10).

3η αγωνιστική, σήμερα, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπακόνια εκτός έδρας, με τους Βάσκους να βρίσκονται στο 0-2, με ήττες από Ολυμπιακό και Αρμάνι Μιλάνο.

Ιατρικό δελτίο

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έφτασε πλήρης στη χώρα των Βάσκων με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, έτοιμους να διεκδικήσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη σεζόν. Σε μια έδρα, ωστόσο, που οι Πράσινοι νίκησαν για τελευταία φορά το 2017, μετρώντας από εκεί κι έπειτα τρεις συνεχόμενες ήττες.

Από την άλλη, η Μπασκόνια του Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τον Αμερικανό φόργουορντ Άλεκ Πίτερς που την περσυνή χρονιά στη EuroLeague μέτρησε κατά μέσο όρο 11,5 πόντους με 45% στα τρίποντα. Επίσης, θα απουσιάσει και ο Εσθονός φόργουορντ, Σάντερ Ραϊέστε που δεν έχει δώσει ακόμα το «παρών» στα παρκέ.

Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

 

Θέλει να… χτίσει ο Παναθηναϊκός

Previous article

Η πρώτη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό του Ιβάν

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.