0

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπασκόνια (21:30, Novasports Prime) και θα ψάξει την δεύτερη νίκη του στην Euroleague.

Mε… φόρα από την μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα παλέψει σε μία δύσκολη έδρα για το διπλό. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια (21:30, Novasports Prime) και ξέρει ότι θα έχει δύσκολο έργο, κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στο 0-2 και ψάχνει… απεγνωσμένα το πρώτο θετικό της αποτέλεσμα την Euroleague.

«Είναι μια δύσκολη εβδομάδα. Απέναντι στη Μπασκόνια θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε απέναντι σε μια άμυνα που θα παίζει στα όρια του φάουλ. Να περιμένουμε ένα physical παιχνίδι, να περιμένουμε πως ό,τι κάνουμε θα έχει επαφή και μεγάλη πίεση. Θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε απέναντι στην άμυνά τους ώστε να μην κάνουμε λάθος πάσες και να μην της δώσουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποια σημεία που χρειάζονται προσοχή, όπως είναι το κομμάτι του Γκεντράιτις, που είναι καλός σουτέρ. Γενικά οι Ισπανικές ομάδες έχουν κάποιους παίκτες με καλό μακρινό σουτ από off screen καταστάσεις με τη Μπασκόνια πέραν του Γκεντράιτις να διαθέτει επίσης τον Φοντέκιο και τον Μαρίνκοβιτς. Θα πρέπει σε αυτόν τον τομέα να είμαστε δυνατοί, να πιέσουμε τον πασέρ και να μην τους επιτρέψουμε αυτές τις φάσεις αλλά και το transition παιχνίδι του Μπόλνγουϊν, ο οποίος είναι πολύ γρήγορος στο ανοιχτό γήπεδο. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να κάνουμε τα βασικά, να μην κάνουμε λάθος πάσες, να μην παρατήσουμε τα αμυντικά ριμπάουντ ενώ και το μακρινό μας σουτ θα παίξει σημαντικό ρόλο», ανέφερε για το ματς ο Δημήτρης Πρίφτης, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στα πλάνα του.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Φερνάντο Ρότσα και Αν Πάντερ.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι η «διαβολοβδομάδα» για τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί με παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ (15/10).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Euroleague:

12/10

19:00 Ούνικς Καζάν – Μπάγερν Μονάχου
20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζενίτ
21:00 Άλμπα – Φενέρμπαχτσε
21:00 Βιλερμπάν – Εφές
21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:30 Μπασκόνια – Παναθηναϊκός

13/10

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ζαλγκίρις
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό
22:00 Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Η βαθμολογία:

Η viral φωτογραφία του Μέσι: Όλη η Ουρουγουάη πάνω στον Αργεντινό

Previous article

«Τελικός» στη Σουηδία – Ο μονόδρομος της νίκης και τα σενάρια πρόκρισης της Ελλάδας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.