0

Η Κ17 αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και η Κ15 παίζει με τον ΠΑΟΚ. Δύο ματς που έχουν μεγάλη βαθμολογικοί σημασία.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Η Κ17 είχε την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως η εκτός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ με σκορ 4-2, ανέτρεψε τα δεδομένα. Πλέον η ομάδα των “πράσινων” βρίσκεται στην 3η θέση με διαφορά ενός βαθμού από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Μπορεί οι μικροί του “τριφυλλιού” να έχασαν, αλλά έχουν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν στην κορυφή καθώς υποδέχονται τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική. Ένα ματς το οποίο έχει τεράστια βαθμολογική σημασία διότι οι δύο ομάδες έχουν μόλις έναν βαθμό διαφορά.

Η Κ15 έχασε απέναντι στον Ατρόμητο με σκορ 5-0. Οι μικροί μετά από μόλις δύο αγωνιστικές βρίσκονται στην 5η θέση με 3 βαθμούς και θέλουν να μπουν και πάλι στον σωστό δρόμο. Για την 3η αγωνιστική υποδέχονται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι δεύτερος με 6 βαθμούς.

Πέρα από το γεγονός ότι και τα δύο παιχνίδια είναι ένα ντέρμπι, οι ομάδες του Παναθηναϊκού πρέπει να αποδείξουν πως είναι ικανές για μεγάλα πράγματα και ότι μπορούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους στην συνέχεια των πρωταθλημάτων τους.

 

 

πηγή: paopantou.gr

Παρασκήνιο: Ξεχωρίζει στο Κορωπί ο Σαρδέλης – Στο στόχαστρο του Γιοβάνοβιτς

Previous article

Έβανς: «Να παλέψουμε σκληρά στην άμυνα κόντρα στην Μπασκόνια»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.