0

Να προλάβει ενδεχόμενους «μνηστήρες» επιθυμεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πλησίασε τους Χουάνκαρ και Χατζηγιοβάνη για επέκταση των συμβολαίων τους.

Δύο ποδοσφαιριστές που τελειώνουν τα συμβόλαια τους σύντομα με τον Παναθηναϊκό είναι οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Χουάνκαρ , οι οποίοι τον Ιανουάριο είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα θέλουν.

Σύντομα ο σύλλογος θα ξεκινήσει συζητήσεις με τους 2 ποδοσφαιριστές ώστε να παραμείνουν στο ρόστερ. Τον Οκτώβριο έγιναν οι πρώτες επαφές έγιναν για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και με τους δυο αθλητές, καθώς ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να μείνουν στην ομάδα.

Σύμφωνα με την SportDay, θέλουν να διατηρήσουν τον Ισπανό αριστερό μπακ μέχρι το 2024, μέχρι τα 34 του χρόνια, προσφέροντας του ένα παρόμοιο συμβόλαιο με αυτό που έχει τώρα. Οι απολαβές του παίκτη θα είναι περίπου 250.000 μαζί με μπόνους.

Αναφορικά με την πρόταση στον Χατζηγιοβάνη, στο Τριφύλλι θέλουν να επεκτείνουν την συνεργασία τους έως το 2024. Ο Παναθηναϊκός θέλει να επενδύσει κι άλλο πάνω του τα επόμενα χρόνια και υπάρχει διάθεση επιβράβευσης με διπλασιασμό των αποδοχών του, από 150.000 σε 300.000 ευρώ συν μπόνους.

 

 

πηγή: paopantou.gr

Ποιος είναι το νούμερο ένα φαβορί να “κοπεί” λόγω Φερέλ

Previous article

Πρώτα ο Ιωνικός, μετά το σερί

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.